Amazonas, Hängmatta - Arte - Vino
Bild 1 av 13

Amazonas, Hängmatta - Arte - Vino

959 kr
+ -
I lager, Skickas från externt lager: 5-12 arbetsdagar.

Arte Vino är en otroligt fin hängmatta som visar på riktigt brasilianskt hantverk! I en snygg, somrig lila färg så är den perfekt för att lapa sol i under sommarens varmaste dagar. Eller varför inte sätta upp den i skuggan för en bekväm tupplur? Var du än väljer att hänga den här hängmattan så kommer den garanterat bli en favorit för hela familjen!

Genom att välja en hängmatta från Amazonas får du inte bara en hängmatta av högsta kvalitet men du hjälper också till på många sätt och vis - Amazonas är inte bara ett företag som står för rättvisa arbetsförhållanden, de hjälper även Brasiliens 25,000 hemlösa barn genom organisationen Der Kleine Nazareno e.V. De köper dessutom in resterna som normalt sätt kastas vid bomullsproduktion och använder en speciell teknik för att omvandla dessa rester till garn som de sedan använder i sina tyger för att bidra till att bevara världens naturresurser och skydda miljön.

  • Handtillverkad i Brasilien av återvunnen bomull.
  • Matchande förvaringsväska ingår.
     
  • Liggyta: 230 X 150 cm.
  • Total längd: 340 cm
  • Maxvikt: 200 kg.
  • Tygets densitet: 400 g/m²

Visste du? En lätt gungande känsla stimulerar balanssinnet och har en positiv effekt på koncentrationen och inlärning av läsning, skrivning och matte!

Tips! Ligger man tvärs över hängmattan istället för den traditionella ställningen där man ligger med huvudet vid en ände och benen i den andra så expanderar kroppen materialet vilket ger ett bra stöd och avlastar ryggen. I denna position är också gungandet mer behagligt.

Obs. Upphängningsanordningen som visas på bilderna ingår ej.

Produkttyp Hängmattor
Huvudkategori Inredning
Varumärke Amazonas
Produktgrupp Inredning ute
Produktvikt (kg) 1,8
Maxvikt 1,8
Material 85% återvunnen bomull, 15% polyester
Längd på sitt/liggyta 230
Bredd på sitt/liggyta 150
Mönster .
Färg Lila
Artikelnr. AZ-1018630
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten