Amazonas, Hängmatta - Brasilia Cappuccino - XL
Bild 1 av 5

Amazonas, Hängmatta - Brasilia Cappuccino - XL

1.019 kr
+ -
Finns i lager, Skickas från externt lager: 5-12 arbetsdagar. Tidpunkten för sista beställning med leverans innan julafton har passerat för detta externa lager.

Hängmattan Brasilia Cappuccino är en randig hängmatta i naturnära färger. Amazonas har med denna hängmatta kunnat fånga samma, mjuka och sköna känsla som hos en hängmatta utan träskenor tack vare den speciellt framtagna, flexibla och högkvalitativa tråden samt genom att ha gjort materialet betydligt bredare än träskenan med sina 140 cm mot skenans 100 cm, vilket ger ett den perfekta bågen att hänga komfortabelt och säkert i. Genom att välja en hängmatta från Amazonas får du inte bara en hängmatta av högsta kvalitet men du hjälper också till på många sätt och vis - Amazonas är inte bara ett företag som står för rättvisa arbetsförhållanden, de hjälper även Brasiliens 25,000 hemlösa barn genom organisationen Der Kleine Nazareno e.V. De köper dessutom in resterna som normalt sätt kastas vid bomullsproduktion och använder en speciell teknik för att omvandla dessa rester till garn som de sedan använder i sina tyger för att bidra till att bevara världens naturresurser och skydda miljön.

- Till hängmattan medföljer det en praktisk bär- och förvaringsväska
- Hängmattan fungerar lika bra att använda utomhus som inomhus. 
- Väljer man att ligga tvärs över hängmattan istället för den traditionella ställningen där man ligger med huvudet vid en ände och benen i den andra så expanderar kroppen materialet vilket ger ett bra stöd och avbelastar ryggen. I denna position är också gungandet mer behagligt.
- En lätt gungande känsla stimulerar balanssinnet och har en positiv effekt på konsentrationen och inlärning av läsning, skrivning och matte!
- Liggyta: L 210 x B 140 cm

Obs. Upphängningsanordningen som visas på bilderna ingår ej

Produkttyp Hängmattor
Huvudkategori Inredning
Varumärke Amazonas
Produktgrupp Inredning ute
Produktvikt (kg) 2,4
Maxvikt 2,4
Material 85% återvunnen bomull, 15% polyester
Längd på sitt/liggyta 210
Bredd på sitt/liggyta 140
Mönster Randig
Färg Beige
Artikelnr. AZ-1065400
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten