AquaPlay

Barn älskar att leka med vatten. Gör vattenleken ännu roligare med AquaPlays prisbelönta vattenkanalssystem. AquaPlay grundades 1977 i Göteborg och alla produkter är gjorda av högkvalitativ, återvinningsbar plast och testas enligt de senaste standarderna EN71 och ASTM. Hitta dina AquaPlay produkter online hos Stor&Liten.
15 produkter
kategorier
PRIS
Ålder
filtrera
Varumärken
  • aquaplay (15)
Produkttyp
  • vattenbanor (15)
-20% AquaPlay 1616, Aqualand med sluss Det här bärbara kanalsystemet från AquaPlay har en sluss och en hamn. I hamnen lastar kranen containern på transportbåten som sedan kan åka upp i slussen med hjälp av pumpen. Genom att veva på paddeln sätts vattnet i rörelse och för båtarna framåt. Amfibiebilen kan köra över rampen från land till vatten och sedan upp igen på andra sidan. Vill du ta med dig slussboxen är det bara att fälla ihop den, handtaget gör den lätt att bära med sig. Den är även lätt att bygga ut med andra delar eller system från AquaPlay. En amfibietruck med container och en containerbåt med container ingår även.  Ord. 499 kr Nu 399 kr
Köp
-13% AquaPlay, ConteinerPort Ord. 749 kr Nu 649 kr
Köp

AquaPlay är ett svenskt företag som tillverkar vattenleksaker. Det har skapat glädje hos barn världen över. Deras produkter passa både yngre och äldre barn och tack vare den smarta designen kan man börja med ett litet set för att sedan köpa till kanaldelar och/eller lekstationer! Samtliga kanalsystem är tillverkade i giftfritt, återvinningsbart material, PP plast, PE plast samt ABS plast och ofta gäller 3 år garanti på leksakerna. Mängden med tillbehör uppmuntrar till många olika lekar och rollspel. Märket skapar glädje hos de yngsta till de äldsta barnen att leka i vatten. Förutom att man kan leka med dessa i de olika lekstationerna så är det självklart ett rolig tillbehör i badkaret. AquaPlay har vunnit många priser då syftet med leksakerna är mycket uppskattat. Vidare är produkterna som sagt gjorda av giftfria återvinningsbar plast och återvinningsbara produktförpackningar. Hos Stor&Liten finns det vattenslott som är kul att bygga med på stranden, härliga lekset i form utav slussar, hamnar och mycket mer, samt roliga startset. Tillbehör såsom kanaler, kopplingar, båtar och bandelar finns också att köpa till! Leksakerna är roliga till sommaren då de lätt kan lekas med ute i trädgården. Se båtarna tuffa fram i kanalerna, slussa om det behövs och åk ut på spännande vattenäventyr. Lekstunderna med AquaPlay kan hålla på i timmar och garanterar många skratt, men man får se upp då man lätt kan bli blöt. Välj den lekstation som kommer passar dig allra bäst och bjud in vänner och familj på spännande vattenlekar. Köp AquaPlay vattenleksaker online hos Stor&Liten!