Åsa Larsson, PAX 1 - Nidstången
Bild 1 av 1
Bonnier Carlsen

Åsa Larsson, PAX 1 - Nidstången

Ord. 129 kr Nu 125 kr
Slut i lager

Varning för sjukt beroendeframkallande läsning i del 1 av "PAX" – det unika urban fantasy-eposet för mellanåldern, fyllt med drama, magi och action som utspelar sig mitt i dagens Mariefred. Åsa Larsson, Ingela Korsell och Henrik Jonsson är supertrion som står bakom den kultförklarade serien som klättrar på alla topplistor och har befäst sin plats i de unga läsarna hjärtan. 
I den lilla staden Mariefred börjar konstiga saker att hända. Onda krafter försöker erövra det hemliga, magiska biblioteket, som funnits under kyrkan i hundratals år.
Väktarna Estrid och Magnar har vigt sina liv åt att skydda biblioteket, men i takt med att de blir äldre börjar bibliotekets magiska skydd försvagas. Bröderna Alrik och Viggo visar sig vara utvalda för att hjälpa till att försvara biblioteket mot de mörka krafter som vill ta makt över det. Alrik och Viggo måste använda både styrka och list för att övervinna alla övernaturliga otyg som väcks till liv i staden. Men pojkarna har också strider att utkämpa i sitt vardagsliv. Det finns ett killgäng i skolan som gör livet svårt. De har en mamma som de längtar efter, men som inte är att lita på. Och de måste kämpa med sin natur, den där ilskan som exploderar i huvudet, eller den där handen som liksom av sig själv tar grejer och stoppar i fickan.

Författare: Åsa Larsson, Ingela Korsell och Henrik Jonsson
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2014
Serie: PAX
Vikt: 313 gram
Mått: 154 x 215 x 17 mm
Ålder: 9-12 år

Läsa också: 
Grimmen
Mylingen
Bjäran
Gasten
Näcken
Pestan
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Produkttyp Barnböcker
Passar ålder 9 - 12 år
Artikelnr. 9789163879135
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten