Baby Born

Baby Born tillverkar fina dockor av hög kvalitet med många realistiska drag. Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt och verklighetstroget sätt. Roliga set med söta accessoarer och fina kläder för varje tillfälle finns att köpa till. Köp din Baby Born docka hos Stor&Liten!

17 produkter
kategorier
PRIS
Ålder
filtrera
Varumärken
  • baby born (17)
Produkttyp
  • dockkläder (5)
  • dockor (3)
  • docktillbehör (9)
Baby Born, First Love Docka 30 cm Baby Born First Love är en extra lätt "nybörjardocka" till de små barnen och kan vara deras första vän redan från vaggan och följa barnet från födseln. Dockans kropp är gjord av tyg med mjuk fyllning och passar perfekt för många timmar av mys och lek! 209 kr
Köp
-32% Baby Born, Babyskydd Ord. 379 kr Nu 259 kr
Köp
-31% Baby Born, Rolig Potta Ord. 359 kr Nu 249 kr
Köp
-32% Baby Born, Matstol Ord. 539 kr Nu 369 kr
Köp

Köp den populära dockan Baby Born som är som en riktig baby! Som alla andra små vill denna docka äta, sova, gå på pottan, få frisk luft när man är ute på promenad med dockvagnen, ha kläder för ur och skur och följa med på olika aktiviteter. Dockorna från Baby Born har olika personliga egenskaper och tillbehör som exempelvis baddockan med baddräkt, solkräm och handduk eller gråtdockan som plötsligt kan bli ledsen och vill ha sin napp eller bli vyssjad till sömns. Alla dockorna har ögon som kan blunda så när man lägger sin docka sluts ögonen så att det ser ut som att den sover. När man vill att dockan ska vakna är det bara att sätta den upp så öppnas ögonen igen. De har en mängd roliga tillbehör som passar dockorna så som kläder, skor, matpåsar, blöjor och olika vagnar. Välj mellan en praktisk kombivagn med tillhörande skötväska, en smidig paraplyvagn eller en babylift. Om man vill utöka familjen med ett husdjur tillverkar även Baby Born gulliga hundar och hästar som liksom dockorna har olika egenskaper. Låt din docka lära sig att rida på den interaktiva ponnyn och ha på sig ridkläder. På vintern är det kul att följa med och åka pulka, men kom ihåg att klä er båda varmt. Denna docka är en favorit världen över och är från början tillverkad av Zapf Creation i Tyskland. En sötare kompis och babydocka kan man inte ha! Välj bland de olika klädstilarna och gör skapa din egna personliga stil. Köp Baby Born dockor och tillbehör online hos Stor&Liten!