Bbhugme, Gravid & Amningskudde Sand
Bild 1 av 5

Bbhugme, Gravid & Amningskudde Sand

1.495 kr
Slut i lager
En mångsidig amnings- och gravidkudde från Bbhugme i stilren design. Den kan både användas under graviditeten som gravidkudde och efter som amningskudde. Du ställer själv in hårdheten du vill ha på kudden med hjälp av silikonringarna i ändarna av kudden. Silikonringarna kan även användas som bitring. Kudden är designad och utvecklad av tre norska, kvinnliga kiropraktiker och entreprenörer, som specialiserat sig inom muskel- och skelettbesvär hos barn och gravida.

- Kudden används som gravidkudde under graviditeten. Den fungerar som ett mjukt stöd för att avlasta de mest kritiska områderna, t e.x bäckenet, korsrygg, mage, knän och vrister. Den kan användas både i sängen, soffan och vid skrivbordet för att avlasta kroppen och ge stöd. 

- Kudden kan även användas som amningskudde. Genom att knyta kudden runt dig får du ett bra stöd för både dig och din bebis. Tack vare kuddens mjuka och miljövänliga material formar den sig enkelt efter kroppen och ger bebisen en komfortabel plats. Att amma tvillingar är inte några problem då det finns plats för båda barnen.

- Ergonomiskt anpassad för graviditet och amning.
- OEKO-TEX certifierat material.
- BPA fria ändar i silikon som kan användas som bitringar.
- Avtagbart överdrag som kan maskintvättas vid 40 grader. Innerkudden kan handtvättas. Silikonringarna kan tvättas i tvättmaskinen eller kokas. 
- Medföljer praktisk väska. Kudde + väska väger ca 1,5 kg.
- Kudden är ca 150 cm lång och har en omkrets på ca 20 cm.

Material fyllning: Antibakteriella ESP-kulor.
Material överdrag: 100% OEKO-TEX certifierad bomull.
Material ändar: BPA fri silikon.


Innehåll: Innerkudde, överdrag, 2st pebbles och väska.

Produkttyp Amningskuddar
Huvudkategori Barn & Baby
Varumärke Bbhugme
Produktgrupp Sköta
Artikelnr. 100563
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten