BIG Bobby Car

Susa fram med bilarna från BIG Bobby Car! De klassiska gå-bilarna är fantastiskt roliga och kommer bidra till timmar av skoj. Välj mellan många härliga färger och roliga modeller! Dessa klassiska bilar passar perfekt för det aktiva barnet. Handla BIG Bobby Car online hos Stor&Liten!

19 produkter
kategorier
PRIS
Ålder
filtrera
Varumärken
  • big bobby car (19)
  • porsche (1)
Produkttyp
  • gåbilar (19)
-24% BIG Bobby Car, Classic röd Big Bobby car i originalmodell. Big Bobby car är den klassiska leksaksbilen i plast. Bilen är en gåbil som passar perfekt för rastlösa barn med spring i benen. Den är så pass låg att barnen når golvet med fötterna och på så sätt kan ta fart. På sidorna finns stöd där man kan placera fötterna när man fått tillräckligt med fart. Längst fram på bilen sitter två klisterlappar som ser ut som bilens ögon. Originalmodellen är i en klarröd färg med svarta däck och vit ratt. På ratten sitter en röd tuta så att man kan meddela folk att man är påväg.  Ord. 499 kr Nu 379 kr
Köp
BIG Bobby Car, Classic Sansibar Ord. 479 kr Nu 449 kr
Köp
-15% BIG, Bobby Benz Ord. 799 kr Nu 679 kr
Köp
-22% BIG Bobby Car, Next med ljus Ord. 1.499 kr Nu 1.169 kr
Köp
-9% BIG Bobby Car, Släp Röd Ord. 329 kr Nu 299 kr
Köp
Big New Bobby Car, RB3 Ord. 659 kr Nu 639 kr
Köp

BIG Bobby Car är en klassiker som är älskad landet över! Ljudet av Bobby Caren gör att både barn och vuxna ler av förtjusning. År 1972 lanserade det tyska leksaksföretaget BIG sin första Bobby Car. Gå-bilarna har idag blivit riktiga leksaksklassiker och till bilarna finns roliga tillbehör så som släpvagnar, vägskyltar, trafikljus tutor, samt en ratt med ljudeffekter. Bilarna är tillverkade i hård plast och hjulen kan svänga med hjälp av ratten. På ratten finns en stor tuta så att man kan förvarna när man kommer susandes över köksgolvet. Eftersom man får fart genom att sparka sig fram hjälper Bobby Cars barn att öva upp sin balans och koordinationsförmåga. Förutom att bilen är rolig så är den därför också viktig för barnets utveckling. Bobby Cars originalmodell är röd men numera finns den populära gå-bilen i en mängd olika färger och modeller. Hos Stor&Litenhittar du BIG Bobby: Porsche, fyrhjuling, Bike i blått och rött, Benz i silver och svart, Garry Rider och BIG Bobby Car, Classic i rött, rosa och grönt, samt en polisbil, en rosa Hello Kitty bil, Fuldas svarta offroad bil och många fler! Efter filmsuccén Cars tillverkade BIG en Bobby Car som efterliknar filmens huvudkaraktär är Blixten McQueen. Förutom alla olika varianter av bilar finns det även spännande tillbehör som hjälmar, ljus, däck, ljudreducerande däck, släp i olika färger, trafikskyltar, sprint till släpet och en servicestation. Nu gäller det att hålla hårt i ratten då de små susar fram mellan köksstolarna och ute på gatan i kvarteret. Köp BIG Bobby Car online hos Stor&Liten!