-7% Birgitta Stenberg, Billy i skolan
Bild 1 av 1
Bonnier Carlsen

Birgitta Stenberg, Billy i skolan

-7%
Ord. 59 kr Nu 55 kr
Slut i lager

Billy och Lotta vill gå i skolan. De sitter i Lottas klätterträd och lyssnar till ringsignalen som förkunnar rast. Men de får inte gå ut på gatan så de kan inte gå och leka med barnen på skolgården. Då kommer Lotta på att de kan gå genom trädgårdarna om de klättrar över staketen och murarna. Fast det blir problem när de kommer till farbror Storms trädgård. Han har en damm på sin sida muren, och snart står de med vatten upp till knäna. Sen kommer farbror Storm själv ut och jagar dem genom trädgårdslandet och ut genom den sista häcken (en taggig stickig barrig häck). Då kan de se skolgården men inte komma dit för vägen som ligger emellan.

Slutar äventyret där? Nej, farbror Storm hinner ifatt dem. Han är inte alls arg längre, utan frågar var de bor. Där säger Lotta och pekar på skolan. Farbror Storm tror inte på det, men följer dem ändå till skolan. De blir infösta i ett klassrum av en vikarie och farbror Storm viskar de rätta svaren på frökens frågor till Billy och Lotta som svarar rätt. Men sen måste de gå hem och sätta på torra strumpor säger farbror Storm. När Billy kommer hem frågar hans mamma vad han lekt idag, och Billy svarar att han alls inte har lekt, utan gått i skolan. Jaha, säger Billys mamma och skrattar.

Författare: Birgitta Stenberg
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2003
Serie: BIlly
Mått: 17 x 21,8 cm
Antal sidor: 32 sidor
Vikt: 191 gram
Ålder: 3-6 år

Ekorrböckerna är en serie bilderböcker i lågprisutgåva. Återutgivning av högkvalitativa bilderböcker till ett vardagsöverkomligt pris är seriens filosofi.

Läs också:
Billy och visselpipan
Billy och den konstiga dagen
Billy och monstret

Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Produkttyp Barnböcker
Passar ålder 3 - 6 år
Artikelnr. 9789163842283
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten