-20% Birgitta Stenberg, Billy & visselpipan
Bild 1 av 1
Bonnier Carlsen

Birgitta Stenberg, Billy & visselpipan

-20%
Ord. 69 kr Nu 55 kr
Slut i lager

Billy hittar en visselpipa när hans mamma pratar i telefon. Den kombinationen är inte särskilt lyckad, så hans mamma ber honom gå ut och vissla på trappan. Ja, ja nickar den visslande Billy, som inte hör att hans mamma förmanar honom att hålla sig borta från vägen, dit han genast går. Han skrämmer ett gammalt par som går förbi, och sen försöker han skrämma en ficka som eheter Molly också, men hon bara skrattar. Då kommer det en stor hund springande mot Visselbilly. Billy och Molly räddar sig över ett plank, men säkerheten är falsk. Hunden hoppar över planket och kommer fram till den vettskrämda Billy som fortfarande har visselpipan i munnen, men hunden bara slickar Billy i ansiktet och de blir vänner ch leker en stund. Sen går både Molly och hunden hem, och Billy sätter sig på trappan (utan visselpipan). Då kommer mamman ut och frågar om han haft roligt.
- Inte hela tiden, svarar Billy och berättar vad som hänt.
- Billy, Billy, vilken fantasi du har! utbrister då hans mamma och ber hon om komma in och äta glass.
Det här är den första boken om Billy. Redan här satte Birgitta Stenberg och Mati Lepp standarden för de bland småbarnen och deras föräldrar så älskade Billy. Den är enkel och lättgripbar, men ändå med många bottnar i både text och bild.

Författare: Birgitta Stenberg
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2004
Serie: Billy
Mått: 17 x 21,8 cm
Antal sidor: 32 sidor
Vikt: 190 gram
Ålder: 3-6 år

Ekorrböckerna är en serie bilderböcker i lågprisutgåva. Återutgivning av högkvalitativa bilderböcker till ett vardagsöverkomligt pris är seriens filosofi.
Läs också: 
Billy & monstret
Billy & den konstiga dagen
Billy på sjukhus


Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Produkttyp Barnböcker
Passar ålder 3 - 6 år
Artikelnr. 9789163846601
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten