-18% Camilla Läckberg, Super-Charlie & den försvunna tomten
Bild 1 av 2
Bonnier Carlsen

Camilla Läckberg, Super-Charlie & den försvunna tomten

-18%
Ord. 109 kr Nu 89 kr
Slut i lager


Hjälp Super-Charlie - bli en hjälte du också! 
Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför går 10 kronor för varje såld bok till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar! 

Följ med Camilla Läckbergs modiga superbebis på nya äventyr!

Super-Charlie är inte intresserad av att fira jul, han tycker att familjens firande med önskelistor, tända ljus och julmat är fånigt och han tror inte på tomten. Så när tomten i egen hög person störtar i granen i trädgården ställs Super-Charlie inför sin största utmaning hittills...


I denna sjätte del i deckardrottningen Camilla Läckbergs serie om hjälten Super-Charlie måste Charlie använda sin superstyrka, en fiffig utklädnad och sin kloka mormor för att rädda julen. Ett fartfyllt äventyr där texten och Millis Sarris detaljrika, humoristiska bilder skapar härlig julstämning.

"Texten är lätt att högläsa och handlingen förs logiskt framåt för varje bläddring. Millis Sarris generöst tilltagna och skickligt utförda illustrationer stämmer fint med tonen i berättelsen. De förmedlar klassisk julstämning förankrad i modern miljö. Ute lyser måne och stjärnor på knasterkall snö, inne är det varmt, ljust och mysigt och fullt av liv. Bilderna, med många helsidesuppslag, innehåller mycket att se på och upptäcka. Text och bild håller genomgående en humoristisk ton. Det är en väl sammanhållen och härlig julberättelse som kommer att gillas av både liten och stor!"

BTJ-häftet (BTJ-häftet nr 23, 2016, lektör Tine Billing)


Ålder: 3-6 år

Antal sidor: 40 st

Vikt: 413 g

Produkttyp Barnböcker
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Artikelnr. 9789163892769
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten