Candide, Skötbädd med Badlakan
Bild 1 av 1

Candide, Skötbädd med Badlakan

899 kr
Slut i lager

Patenterad lyxig och säker skötbädd. Bädden har en genomtänkt snygg och praktisk design, med fokus på säkerhet och komfort. För trygg och säker babyvård har skötbädden en inbyggd sele, som fästes runt babyns mage med kardborreband, en 12 cm hög kant runt sidor, samt överdel för att barnet inte ska ramla eller sparka sig ur. Bäddens undersida är belagd med antiglid tyg så att den håller sin plats på bordet. 

För bästa komfort är liggdelen fylld med pyttesmå EPS-kulor som formar sig behagligt efter babyns kropp. Den upphöjda kanten är av ultramjukt skum och övre delen kan med fördel användas som huvudstöd, om man önskar. 

Ett mjukt härlig badlakan medföljer. Lakanet går att placera på bäddens överkant med kardborreband, så att barnet inte trasslar in sig och riskerar kvävning. Badlakanet är även anpassad till bäddens sele och fungerar utmärkt till att låta barnet ligga och "lufta rumpan". 

Observera - lämna aldrig barnet på en hög plats, placera skötbädden på golvet, skötbädden fungerar då som en mysig dagbädd.
Skötbädden är av mjuk vatten frånstötande och impregnerad bomull som enkelt går att torka av. 

Mått skötbädd 70x50 cm
Badlakan 95x75 cm


Huvudkategori Barn & Baby
Varumärke Candide
Produktgrupp Sköta
Produkttyp Skötbäddar
Artikelnr. 1715R
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten