Denver

Om du letar efter roliga drönare, högtalare, kameror eller andra teknikprylar har du hittat helt rätt! Denver har ett stort utbud av högkvalitativa varor där alla kan hitta något som passar. Köp de senaste teknikprylarna från Denver hos Stor&Liten!

11 produkter
kategorier
PRIS
Ålder
filtrera
Varumärken
  • denver (11)
Produkttyp
  • babymonitorer (1)
  • drönare (4)
  • elektriska balansfordon (2)
  • högtalare (3)
  • radioapparater (1)
Denver Bluetooth-högtalare Rosa Bluetooth-högtalare med bärremBluetooth 4.12x3W RMS3,5 mm AUX INUSB-kabel för laddning medföljerAUX-kabel medföljerInbyggt 400mAh batteri (3 timmarna uppspelning @ 80% volym)Storlek : 205 (w) x 55 (h) x 120 (d) mmVikt : 542 gram 199 kr
Köp

Välkommen in till ett av de mest kvalitativa märkena för teknologi och gadgets; Denver! Om du letar efter roliga gadgets, kameror eller bandspelare har du hittat helt rätt! Detta företag grundades 1990 och har med tiden expanderat från importering av radio och TV, till att producera surfplattor, Bluetooth högtalare, action och vildlivs- kameror, alarm system, LED/LCD TV, DVB, DVD spelare, MP3/Mp4 spelare, e-böcker, CD-spelare, telecom produkter, DAB radio och mycket, mycket mer! Denver har sitt kontor nära Aarhus i Danmark och har två dotterbolag i Tyskland och Nederländerna. Produkterna och teknikgadgets från Denver är till största del tillverkade i Kina och är alltid anpassade till Europeiska standard. Märket vill ge alla konsumenter rätt produkter med rätt design till rätt pris. Hos Stor&Liten har vi ett brett sortiment med Denver produkter för alla typer av tekniska behov och tillfällen! Hos oss kan du hitta allt från Denver Boombox som är kompatibel med radio, CD och kassettband till stereo med vinylspelare. Hitta en mängd med unika och personliga designer så att du hittar den bandspelare som passar just hemma hos dig. För den som tycker om äventyr så kan man köpa Denver Action-Cam HD och fånga semestern eller annat skoj med extra bra kvalitet! För högtider och grillkvällar finns det Bluetooth högtalare som kan användas utomhus, DJ-set och aktiv mixer och stänksäkra Bluetooth högtalare. Självklart har vi även en selektion med de nyaste hörlurarna, Bluetooth headset, DVDer ed HDMI-anslutning och mycket mer! Köp Denver gadgets och teknik online hos Stor&Liten!