Disney Hitta Doris

Hitta Doris är Disney’s uppföljare av den otroligt populära filmen Hitta Nemo. Välj mellan söta gosedjur, pysselböcker, spel och dekorationer för att leva dig in i Hitta Doris magiska värld. Handla dina produkter från Disney Hitta Doris hos Stor&liten!

1 produkt
kategorier
PRIS
filtrera
Varumärken
  • disney hitta doris (1)
Produkttyp
  • muggar (1)

Det började med att en liten clownfisk vid namn Nemo försvann och att hans pappa fick leta efter honom över stora delar av Stilla havets ocean. Under sökaktionen blev han, liksom vi, bekanta med en fisk som heter W… nej, Doris. Nu har det tydligen visat sig att hon också har försvunnit. Man har även i det här fallet dokumenterat försvinnandet med en film, och vem tror du att det är som åker på att leta efter Doris om inte Nemos pappa, dock i sällskap med Nemo. Räddningsaktionen kunde ha gått mycket snabbare om det inte v ar för att Doris är så bra på att, att vadå? Visst är det något hon är bra på, jag minns bara inte vad.

Här hos oss på Stor&Liten har vi samlat ihop en massa roliga saker från filmen och vi hoppas att du hittar något som passar just dig. Att definiera ett gosedjur som en leksak kan ju diskuteras, ett gosedjur är faktiskt ett gosedjur. Vi har dock ett stim med gosedjur som man kan fylla ett helt akvarium med, eller en hel säng. Självklart har vi även andra produkter från filmen, som till exempel bad- och strandleksaker. Välkommen till Nemo och Doris avdelning!