Djeco, Arty toys - Castle on the Rock
Bild 1 av 4
Djeco

Djeco, Arty toys - Castle on the Rock

1.145 kr
Slut i lager

Castle On The Rock är en häftig borg från Djeco som passar till de häftiga Arty Toy-figurerna! Vem är det egentligen som styr över borgen? Är det ädla riddare, elaka pirater eller ett band med skurkar? Borgen kommer i tre delar med vindbrygga, tron och fängelsehåla. Perfekt för alla roliga Arty Toy lekar.

Obs. Arty Toys figurer ingår ej.

Arty Toys är små 3D-figurer som dykt upp från en våg av konst i Hong Kong och Japan. Dessa leksaker är samlarobjekt som produceras i begränsade upplagor av designers och konstnärer för Djecos räkning. Vi presenterar här vår favorit samling av Djeco Arty Toys i tre teman: pirater, riddare och superhjältar.

Materialen är av hög kvalitet. Figurerna mäter 7 cm, är ledade och handmålade. Varje leksak från Djecos Arty Toys-samling är rörlig och kommer med ett vapen som han eller hon kan hålla. De presenteras i attraktiv genomskinlig förpackning, och utgör en underbar gåva för pojkar och flickor för att skapa underbara äventyr med sin fantasi. De finns i en tydlig ruta med en broschyr som visar hela skalan av siffror Arty Toys.

Produkttyp Figurer
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Djeco
Produktgrupp Figurer & lekset
Artikelnr. DJ06737
Andra köpte även

Topplistor hos Stor&Liten

2-3 år
1
Djeco, Den lilla bondgården
-7%
Nu 305 kr Ord. 329 kr.
2-3 år
4-6 år
1
Djeco, Leos lilla kök
-9%
Nu 1.245 kr Ord. 1.369 kr.
4-6 år

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten