-7% Docka Bad & Blunddocka Nour 32 cm
Bild 1 av 1

Docka Bad & Blunddocka Nour 32 cm

-7%
Ord. 279 kr Nu 259 kr
Slut i lager

Lilla Nour har vackra blå blundögon och följer gärna med på lekar i badkaret eller duschen. Att plaska och skvätta vatten är det bästa hon vet. Nour har en mjuk ljusblå kropp med hårda armar och ben. Mått: 32 cm
Från 3 år

Material & märkning: Dockan är gjord i vinyl/PVC och är CE-märkt, vilket garanterar att den uppfyller kraven i Leksaksdirektivet. Den innehåller inga otillåtna ftalater och ingen bisfenol. Det mjukgörande ämne som används i Nour-dockan heter Hexamoll® DINCH. Kroppen är gjord i nylon med stoppning av polyester.

Tvätt & vård: Handtvätt eller maskintvätt 30°C, använd tvättpåse vid maskintvätt. Kontrollera med jämna mellanrum att alla sömmar på dockan är hela så att barnet inte kan ta ut stoppningen.

Nour-dockan är oparfymerad. Det är annars väldigt vanligt att plast till dockor är parfymerad och eftersom våra oparfymerade dockor ibland förvaras tillsammans med parfymerade dockor hos tillverkaren innan frakt, kan det vara så att våra dockor har en svag doft av vanilj när de först packas upp, men den försvinner efter ett litet tag.

Design & tillverkning: Paola Reina, Spanien

Produkttyp Dockor
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Krabat Design
Produktgrupp Dockor
Passar ålder 3 - 7 år
Artikelnr. PR17150
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten