Docka Flicka Scott 42 cm
Bild 1 av 2

Docka Flicka Scott 42 cm

399 kr
Slut i lager

Flicka Scotti är en klassisk blunddocka med långt, lockigt, svart hår. Hon har mjuk kropp och hårda armar och ben. Passar bra till lite större barn. Säljs utan kläder.

Ca 42 cm lång.
Ålder: + 3 år pga små delar

Material & märkning: Dockan är gjord i vinyl/PVC och är CE-märkt, vilket garanterar att den uppfyller kraven i Leksaksdirektivet. Den innehåller inga otillåtna ftalater och ingen bisfenol. Det mjukgörande ämne som används i Flicka-dockan heter Hexamoll® DINCH. Kroppen är gjord i bomull med stoppning av polyester. Håret är nylon.

Tvätt & vård: Handtvätt eller maskintvätt 30°C, använd tvättpåse vid maskintvätt. Kamma igenom håret då och då för att undvika tovor. Om håret känns smutsigt kan det tvättas med schampo och balsam; skölj nogsamt och kamma när det är fuktigt. Använd inte hårtork eller andra heta instrument på dockans hår. Dockans kropp och hår ska vara helt torra innan den ges tillbaka till barnet. Kontrollera med jämna mellanrum att alla sömmar på dockan är hela så att barnet inte kan ta ut stoppningen.

Flicka Scotti är oparfymerad. Det är annars väldigt vanligt att plast till dockor är parfymerad och eftersom våra oparfymerade dockor ibland förvaras tillsammans med parfymerade dockor hos tillverkaren innan frakt, kan det vara så att våra dockor har en svag doft av vanilj när de först packas upp, men den försvinner efter ett litet tag.

Produkttyp Dockor
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Krabat Design
Produktgrupp Dockor
Passar ålder 3 - 8 år
Artikelnr. TD62443MOV
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten