Docka Kompis Nora 32 cm
Bild 1 av 1

Docka Kompis Nora 32 cm

429 kr
Slut i lager

Underbart detaljerade och välgjorda dockor från Paola Reina. 'Kompis' serien (Las Amigas) består av dockor från jordens alla hörn. Den här dockan heter Nora och har somriga kläder på sig. Hon har hård kropp och kommer i en fin låda. Observera att den här dockan är parfymerad. Mått: 32 cm.  
Från 3 år.


Material & märkning: Dockan är gjord i vinyl/PVC och är CE-märkt, vilket garanterar att den uppfyller kraven i Leksaksdirektivet. Den innehåller inga otillåtna ftalater och ingen bisfenol. Det mjukgörande ämne som används i Kompis-dockan heter Hexamoll® DINCH. Håret är nylon.


Tvätt & vård: Yt-tvätt vid behov. Torka av dockan med en våt trasa med lite mild tvål och torka därefter flera gånger med en trasa ordentligt genomsköljd med rent vatten. Se noga till att inga rengöringsprodukter finns kvar på kroppen. Kamma igenom håret då och då för att undvika tovor. Om håret känns smutsigt kan det tvättas med schampo och balsam; skölj nogsamt och kamma när det är fuktigt. Använd inte hårtork eller andra heta instrument på dockans hår. Dockans kropp och hår ska vara helt torra innan den ges tillbaka till barnet.


Design & tillverkning: Paola Reina, Spanien

Produkttyp Dockor
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Krabat Design
Produktgrupp Dockor
Passar ålder 3 - 7 år
Artikelnr. PR04598
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten