-40% Docka Lillasyster Åse 36 cm
Bild 1 av 2

Docka Lillasyster Åse 36 cm

-40%
Ord. 329 kr Nu 199 kr
Slut i lager

Lillasyster Åse är en klassisk blunddocka med långt, brunt hår, bruna ögon och fräknar. Hon har mjuk kropp med hårda armar och ben. Säljs utan kläder.

Ca 36 cm lång.
Ålder: +3 år pga små delar

Material & märkning: Dockan är gjord i vinyl/PVC och är CE-märkt, vilket garanterar att den uppfyller kraven i Leksaksdirektivet. Den innehåller inga otillåtna ftalater och ingen bisfenol. Det mjukgörande ämne som används i Lillasyster-dockan heter Hexamoll® DINCH. Kroppen är gjord i bomull med stoppning av polyester. Håret är nylon.

Tvätt: Handtvätt eller maskintvätt 30°C, använd tvättpåse vid maskintvätt. Kamma igenom håret då och då för att undvika tovor. Om håret känns smutsigt kan det tvättas med schampo och balsam; skölj nogsamt och kamma när det är fuktigt. Använd inte hårtork eller andra heta instrument på dockans hår. Dockans kropp och hår ska vara helt torra innan den ges tillbaka till barnet. Kontrollera med jämna mellanrum att alla sömmar på dockan är hela så att barnet inte kan ta ut stoppningen.

Lillasyster är oparfymerad. Det är annars väldigt vanligt att plast till dockor är parfymerad och eftersom våra oparfymerade dockor ibland förvaras tillsammans med parfymerade dockor hos tillverkaren innan frakt, kan det vara så att våra dockor har en svag doft av vanilj när de först packas upp, men den försvinner efter ett litet tag.

Design & tillverkning: Paola Reina, Spanien

Produkttyp Dockor
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Krabat Design
Produktgrupp Dockor
Passar ålder 3 - 8 år
Artikelnr. PR18255
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten