Elbil - Mercedes GLS 4MATIC - Röd
Bild 1 av 8

Elbil - Mercedes GLS 4MATIC - Röd

4.549 kr
+ -
I lager, Skickas från externt lager: 2-7 arbetsdagar. 

Detta är en stor och lyxig SUV som är designad på licens från Mercedes-Benz. Den coola, röda bilen erbjuder plats för två barn och har en massa häftiga funktioner som bl.a mjuka sitsar av konstläder, öppningsbara dörrar, mjuka däck, individuell stötdämpning för alla hjulen, ljudeffekter samt LED-belysning i strålkastarna. Bilen är dessutom utrustad med en inbyggd "bilstereo" med flertalet förinlagda låtar samt möjlighet att lyssna på sin egen musik under körturen via SD-kort, USB och AUX. Den absolut bästa detaljen med den här bilen är dock de fyra motorerna! Att bilen är fyrhjulsdriven innebär inte bara att bilen får mer kraft men också att den får betydligt bättre framkomlighet!  

  • Elbilar med fjärrkontroll kan användas fr.o.m 1 års ålder och då köras av en vuxen med RC. Körning på egen hand rekommenderas från ca 2-3 år.
  • Denna elbil har en fjärrkontroll av 2,4G-typ, vilket gör att bilen startar på ett mjukare sätt än normalt. Dessutom är kontrollen hopparad med bilen på en frekvens som inte störs av andra RC-leksaker.
  • Bilen har tre växlar framåt samt en backväxel.
  • Bilen rör sig framåt genom att man trycker på gaspedalen eller framåt på fjärrkontrollen, stannar gör den av sig själv när man släpper. Det är med fjärrkontrollen du ställer in vilket hastighetsläge bilen skall ha, av säkerhetsskäl. Med fjärrkontrollen kan du som förälder dessutom när som helst ta över kontrollen över bilen om det skulle behövas.
  • Hjulen är av mjuk skumplast vilket ger det absolut bästa greppet, bästa körkomforten och minimalt buller under körning.

Obs! Bilen är röd enligt den första bildern. Övriga bilder visar endast modellen. Bilden med metallicrött chassi visar endast hur sitsarna av konstläder ser ut.

Produkttyp Elbilar
Huvudkategori Sport & Utelek
Produktgrupp Sparkcyklar & åkfordon
Varumärke Rull
Färg Röd
Passar ålder 1 - 6 år
Artikelnr. 30761394
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten