-9% Fitbit Flex Wristband Marin
Bild 1 av 1

Fitbit Flex Wristband Marin

-9%
Ord. 789 kr Nu 719 kr
Slut i lager

Fitbit Flex är din perfekta följeslagare som mäter all aktivitet, hela dygnet! Armbandet är bekvämt och har en slimmad design som gör att det passar att bära när som helst - du kan till och med ha det på i duschen! Vill du kunna matcha så finns det extra armband i fler färger att köpa till. Flex mäter steg, distans, kaloriförbrukning och aktiv tid. Den har också lysdioder som hjälper dig nå ditt dagliga mål. Vilket mål du ska nå bestämmer du själv: antal steg, distans eller kalorier. På natten registrerar den din sömn och väcker dig med ett tyst, vibrerande alarm på morgonen. Flex har trådlös överföring via blutooth eller USB och gratis app finns till iOS och Android. Batteriet håller upp till ca 5 dagar.

Gratis medlemskap till Fitbit.com medföljer. Här kan du sätta tränings- och viktmål, skapa diagram, utmana vänner och logga en mängd andra saker som vilken mat du ätit, träning och dagsform. Den med ett ännu större intresse för egenvård kan även logga blodtryck, blodsocker och hjärtfrekvens.

Flex synkar med de flesta iOS och Android smartphones och surfplattor samt PC och Mac. För mer info se: http://www.fitbit.com/devices


Huvudkategori Sport & Utelek
Varumärke Fitbit
Produktgrupp Sport
Produkttyp Pulsmätare
Artikelnr. FB401NY
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten