-8% Josefine Sundström, Sagasagor: Syskonsjuka, kärmparglöd & en envis framtand
Bild 1 av 2
Bonnier Carlsen

Josefine Sundström, Sagasagor: Syskonsjuka, kärmparglöd & en envis framtand

-8%
Ord. 119 kr Nu 109 kr
Slut i lager

Fem varma och roliga högläsningsberättelser med många illustrationer.
Sagasagorna bjuder på en härlig vardagsvärld, små och stora ögonblick, som många barn kan känna igen sig i. En perfekt övergång från att läsa bilderbok till att börja läsa textböcker.

Saga Louisa Larsson är en stadig, klok och envis liten person som bor tillsammans med mamma och pappa i ett av radhusen på Solrosvägen. 
I den här boken berättar Josefine Sundström och illustratören Emma Göthner i fem fristående kapitel om när Saga blir sjuk på sitt eget födelsedagskalas, hur hon tappar sin första tand, bygger en hinderbana tillsammans med Samir och när hon på något sätt lyckas komma bort från mamma och pappa på det stora möbelvaruhuset. Saga är också ganska avundsjuk på Samir som har både en liten gullig syster och en tuff storebror. 

Inkännande och med ett härligt barnperspektiv beskrivs små men livsviktiga ögonblick i en fem/sex-årings vardag. Emma Göthners många färgstarka och pigga illustrationer gör Sagasagorna till en perfekt övergång från att läsa bilderbok till att börja läsa textböcker. 

Författare: Josefine Sundström
Mått: 15,5 x 21,7 cm
Vikt: 339 gram
Ålder: 3-6 år

Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Produkttyp Barnböcker
Artikelnr. 9789163896187
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten