-64% Kids Concept, Bäddset Spjälsäng Rosa
Bild 1 av 2
Kids Concept

Kids Concept, Barnkammarboken - Bäddset Spjälsäng Rosa

-64%
Ord. 499 kr Nu 179 kr
Slut i lager

Fin exklusiv serie i samarbete mellan Kids Concept och Barnkammarboken. Påslakanset för spjälsäng från Kids Concept. Bäddsetet är vändbart med stjärnor på ena sidan och zigzagmönster på andra för att kunna mixas och matchas efter humör.

Mått: påslakan - 100 x 130 mått örngott - 38 x 55 cm
Färg: Rosa
Material: 100% bomull
Tvätt 40°

 PRODUKTEN UPPFYLLER EU’S GÄLLANDE SÄKERHETSKRAV OCH FÖLJER LEKSAKSSTANDARDEN EN 71 

Den första Barnkammarboken kom ut för 25 år sedan. Barnkammarböckerna har sålt i mer än en miljon exemplar och är omåttligt populära tack vare sina berättelser, dikter, sånger och rim och ramsor. Nu samarbetar Kids Concept med Bonnier Carlsen och har tagit fram en exklusiv serie möbler och inredning med motiv från de klassiska Barnkammarböckerna. Syftet är att uppmuntra barns läsande och göra böcker lättillgängliga i barnkammaren. Bland produkterna finns påslakanset, mattor, lampor, träklossar och Pixiebokställ. Det koordinerade sortimentet blir fina inredningsdetaljer i barnrummet och utgör tillsammans med böckerna fina gåvor till födelsedagar och dop.

ROSA - Kids Concept skapar rosa produkter med alla barn som älskar rosa! Rosa är en favorit trots världens trender. Tidlös och till för alla barn, för både pojkar och flickor. Från Kids Concept hittar man dekorationer för prinsessängen, racerbana, hammarbänkar, förvaringsboxar och många andra rosa saker. Skapa ett blekrosa romantiskt drömrum eller addera starka rosa färger i ett vitt rum för ett mer kaxigt uttryck. Kids Concepts rosa nyanser finns från stark intensiv knallrosa till blekrosa. Den ROSA kollektionen harmoniserar fint tillsammans med grått och vitt.

 

Produkttyp Bäddset
Huvudkategori Inredning
Varumärke Kids Concept
Produktgrupp Inredningstextilier
Passar ålder 0 - 3 år
Artikelnr. 6024
Andra köpte även
Topplistor hos Stor&Liten

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten