-34% Kids Concept, Barnkammarboken Bäddset Spjälsäng Mint
Bild 1 av 3

Kids Concept, Barnkammarboken Bäddset Spjälsäng Mint

-34%
Ord. 499 kr Nu 329 kr
+ -
Finns i lager, Leveranstid: 2-5 dagar (Normalt 2-3 dagar)

Fin exklusiv serie i samarbete mellan Kids Concept och Barnkammarboken. Påslakanset för spjälsäng från Kids Concept. Bäddsetet är vändbart med stjärnor på ena sidan och zigzagmönster på andra för att kunna mixas och matchas efter humör.

Mått: 100 x 130 & 38 x 55 cm
Färg: Mint
100% bomull
Tvätt 40°

Den första Barnkammarboken kom ut för 25 år sedan. Barnkammarböckerna har sålt i mer än en miljon exemplar och är omåttligt populära tack vare sina berättelser, dikter, sånger och rim och ramsor. Nu samarbetar Kids Concept med Bonnier Carlsen och har tagit fram en exklusiv serie möbler och inredning med motiv från de klassiska Barnkammarböckerna. Syftet är att uppmuntra barns läsande och göra böcker lättillgängliga i barnkammaren. Bland produkterna finns påslakanset, mattor, lampor, träklossar och Pixiebokställ. Det koordinerade sortimentet blir fina inredningsdetaljer i barnrummet och utgör tillsammans med böckerna fina gåvor till födelsedagar och dop.
Alla Kids Concepts produkter är testade och godkända av ett oberoende laboratorium så att deras leksaker och inredning uppfyller alla krav i europeiska säkerhetsstandarden EN71. 

Produkttyp Bäddset
Huvudkategori Inredning
Varumärke Kids Concept
Produktgrupp Inredningstextilier
Inredning
Textilier
Bäddset spjälsäng
FALSE
Passar ålder 0 - 3 år
Artikelnr. 6025
Andra köpte även
Topplistor hos Stor&Liten

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten