-83% Kids Concept, Barnkammarboken Bordslampa Rosa
Bild 1 av 2
Kids Concept

Kids Concept, Barnkammarboken - Bordslampa Rosa

-83%
Ord. 599 kr Nu 100 kr
Slut i lager

Fin exklusiv serie i samarbete mellan Kids Concept och Barnkammarboken. Bordslampa med små fina stjärnor från Kids Concept. När lamporna är tända syns siluetten av barnkammarbokssymbolen.

Mått: 15 x 15 x 33 cm
Material: Textil/Metall
Färg: Rosa

 PRODUKTEN UPPFYLLER EU’S GÄLLANDE SÄKERHETSKRAV OCH FÖLJER LEKSAKSSTANDARDEN EN 71

Den första Barnkammarboken kom ut för 25 år sedan. Barnkammarböckerna har sålt i mer än en miljon exemplar och är omåttligt populära tack vare sina berättelser, dikter, sånger och rim och ramsor. Nu samarbetar Kids Concept med Bonnier Carlsen och har tagit fram en exklusiv serie möbler och inredning med motiv från de klassiska Barnkammarböckerna. Syftet är att uppmuntra barns läsande och göra böcker lättillgängliga i barnkammaren. Bland produkterna finns påslakanset, mattor, lampor, träklossar och Pixiebokställ. Det koordinerade sortimentet blir fina inredningsdetaljer i barnrummet och utgör tillsammans med böckerna fina gåvor till födelsedagar och dop.

ROSA - Kids Concept skapar rosa produkter med alla barn som älskar rosa! Rosa är en favorit trots världens trender. Tidlös och till för alla barn, för både pojkar och flickor. Från Kids Concept hittar man dekorationer för prinsessängen, racerbana, hammarbänkar, förvaringsboxar och många andra rosa saker. Skapa ett blekrosa romantiskt drömrum eller addera starka rosa färger i ett vitt rum för ett mer kaxigt uttryck. Kids Concepts rosa nyanser finns från stark intensiv knallrosa till blekrosa. Den ROSA kollektionen harmoniserar fint tillsammans med grått och vitt.

Produkttyp Bordslampor
Huvudkategori Inredning
Varumärke Kids Concept
Produktgrupp Belysning
Serie Barnkammarboken
Passar ålder 0+
Artikelnr. 6016
Andra köpte även
Topplistor hos Stor&Liten

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten