-38% Kids Concept, Barnkammarboken Kista, Mint
Bild 1 av 2

Kids Concept, Barnkammarboken Kista, Mint

-38%
Ord. 1.299 kr Nu 799 kr
+ -
Finns i lager, Leveranstid: 2-5 dagar (Normalt 2-3 dagar)
Fri frakt på denna produkt

Fin exklusiv serie i samarbete mellan Kids Concept och Barnkammarboken.

Vit och mintfärgad kista i trä med motiv av stjärnor och siluetten av barnkammarbokssymbolen. Praktisk förvaring där man samlar alla leksaker under locket och enkelt plockar fram dem när man ska använda dem. Locket är smart utformat på ett sätt som skyddar barnet från att klämma fingrarna. 


Mått: 50x30x40 cm

Material: Trä

Färg: Mint


Den första Barnkammarboken kom ut för 25 år sedan. Barnkammarböckerna har sålt i mer än en miljon exemplar och är omåttligt populära tack vare sina berättelser, dikter, sånger och rim och ramsor. Nu samarbetar Kids Concept med Bonnier Carlsen och har tagit fram en exklusiv serie möbler och inredning med motiv från de klassiska Barnkammarböckerna. Syftet är att uppmuntra barns läsande och göra böcker lättillgängliga i barnkammaren. Bland produkterna finns påslakanset, mattor, lampor, träklossar och Pixiebokställ. Det koordinerade sortimentet blir fina inredningsdetaljer i barnrummet och utgör tillsammans med böckerna fina gåvor till födelsedagar och dop.
Alla Kids Concepts produkter är testade och godkända av ett oberoende laboratorium så att deras leksaker och inredning uppfyller alla krav i europeiska säkerhetsstandarden EN71.

Produkttyp Förvaringsmöbler
Huvudkategori Inredning
Varumärke Kids Concept
Produktgrupp Barnmöbler
0
NoLetter
Artikelnr. 6013
Andra köpte även
Topplistor hos Stor&Liten

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten