-17% Kids Concept, Barnkammarboken, Lära gå vagn, Mint
Bild 1 av 2
Kids Concept

Kids Concept, Barnkammarboken -, Lära gå vagn, Mint

-17%
Ord. 599 kr Nu 499 kr
Slut i lager

En fin lära-gå-vagn med rosa randigt motiv från serien barnkammarboken från Kids Concept. Vagnen har justerbar "bromseffekt". Perfekt för små barn som ska lära sig att gå då vagnen hjälper dem att hålla balansen.

Färg: Mint och Vit
Mått: 45 x 28 x 45 cm
Material: Trä

Den första Barnkammarboken kom ut för 25 år sedan. Barnkammarböckerna har sålt i mer än en miljon exemplar och är omåttligt populära tack vare sina berättelser, dikter, sånger och rim och ramsor. Nu samarbetar Kids Concept med Bonnier Carlsen och har tagit fram en exklusiv serie möbler och inredning med motiv från de klassiska Barnkammarböckerna. Syftet är att uppmuntra barns läsande och göra böcker lättillgängliga i barnkammaren. Bland produkterna finns påslakanset, mattor, lampor, träklossar och Pixiebokställ. Det koordinerade sortimentet blir fina inredningsdetaljer i barnrummet och utgör tillsammans med böckerna fina gåvor till födelsedagar och dop.

Alla Kids Concepts produkter är testade och godkända av ett oberoende laboratorium så att deras leksaker och inredning uppfyller alla krav i europeiska säkerhetsstandarden EN71.


Produkttyp Lära-gå-vagnar
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Kids Concept
Produktgrupp Babyleksaker
Serie Barnkammarboken
Passar ålder 0 år 6 mån - 5 år
Artikelnr. 6001
Andra köpte även

Topplistor hos Stor&Liten

0-1 år
4-6 år
2
Kids Concept, NEO - Tält X Grå
-16%
Nu 999 kr Ord. 1.189 kr.
4-6 år
3
Kids Concept, Tält X rosa
1.199 kr
4-6 år

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten