-74% Kids Concept, Barnkammarboken Pappboxar 3-Pack Rosa
Bild 1 av 4
Kids Concept

Kids Concept, Barnkammarboken - Pappboxar 3-Pack Rosa

-74%
Ord. 299 kr Nu 79 kr
Slut i lager

Fina förvaringsboxar från Kids Concept's serie barnkammarboken. Denna snygga förvaringslösning kommer i tre olika storlekar i papp med olika mönster. Perfekt detalj för barnrummet och mycket praktiska för förvaring.

Mått box liten: 24 x 12 cm

Mått box mellan: 26 x 13 cm

Mått box stor: 28 x 14 cm 

Material: Papp
Färg: Rosa

Alla Kids Concepts produkter är testade och godkända av ett oberoende laboratorium så att deras leksaker och inredning uppfyller alla krav i europeiska säkerhetsstandarden EN71.

Den första Barnkammarboken kom ut för 25 år sedan. Barnkammarböckerna har sålt i mer än en miljon exemplar och är omåttligt populära tack vare sina berättelser, dikter, sånger och rim och ramsor. Nu samarbetar Kids Concept med Bonnier Carlsen och har tagit fram en exklusiv serie möbler och inredning med motiv från de klassiska Barnkammarböckerna. Syftet är att uppmuntra barns läsande och göra böcker lättillgängliga i barnkammaren. Bland produkterna finns påslakanset, mattor, lampor, träklossar och Pixiebokställ. Det koordinerade sortimentet blir fina inredningsdetaljer i barnrummet och utgör tillsammans med böckerna fina gåvor till födelsedagar och dop.

ROSA - Kids Concept skapar rosa produkter med alla barn som älskar rosa! Rosa är en favorit trots världens trender. Tidlös och till för alla barn, för både pojkar och flickor. Från Kids Concept hittar man dekorationer för prinsessängen, racerbana, hammarbänkar, förvaringsboxar och många andra rosa saker. Skapa ett blekrosa romantiskt drömrum eller addera starka rosa färger i ett vitt rum för ett mer kaxigt uttryck. Kids Concepts rosa nyanser finns från stark intensiv knallrosa till blekrosa. Den ROSA kollektionen harmoniserar fint tillsammans med grått och vitt.

 

 

Produkttyp Småförvaring
Huvudkategori Inredning
Varumärke Kids Concept
Produktgrupp Barnrum
Serie Barnkammarboken
Passar ålder 0+
Artikelnr. 6032
Andra köpte även

Topplistor hos Stor&Liten

0-1 år
2-3 år
4-6 år
2
Kids Concept, NEO - Tält X Grå
-16%
Nu 999 kr Ord. 1.189 kr.
4-6 år

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten