-42% LasseMajas Detektivbyrå - Biblioteksmysteriet
Bild 1 av 2
Bonnier Carlsen

LasseMajas Detektivbyrå - Biblioteksmysteriet (i färg)

-42%
Ord. 119 kr Nu 69 kr
Slut i lager

Värdefulla böcker försvinner från det larmade biblioteket! Hur är det möjligt?
ärdefulla böcker försvinner från Vallebys bibliotek. Hur är det möjligt, när allt av värde är larmat? Polismästaren behöver hjälp att bevaka biblioteket, framför allt att hålla ögonen på besökarna i forskarrummet - där dyrgriparna förvaras. Lasse och Maja är snart tre misstänkta boktjuvar på spåren ...
Detektivbyråns trettonde fall kommer här i nyutgåva i färg med nytt omslag. Den svartvita utgåvan gavs ut första gången 2007.
Martin Widmark kan konsten att berätta en historia som är "lättläst, men inte lättlöst!" Ett enkelt och rakt språk - med en välplanerad och klurig intrig - tillsammans med Helena Willis skruvade bilder, gör varje bok till ett oemotståndligt läsäventyr. Inte undra på att nästan varje barn i Sverige har full koll på Lasse och Maja! 
Lasse och Maja och deras detektivbyrå har dykt upp i många olika sammanhang sedan de första böckerna gavs ut 2002: som flera spelfilmer på biograferna, som utställning på Junibacken i Stockholm, som operaföreställning på Göteborgsoperan och som julkalender i SVT. 
Böckerna, som ständigt toppar boklistorna och tar emot pris efter pris, är alltjämt de mest utlånade på biblioteken. År 2017 har det sålts över 3 miljoner LasseMaja-böcker i Sverige. Och barnens ständiga storfavoriter fortsätter att lösa nya kluriga deckargåtor!

Författare: Martin Widmark & Helena Willis
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2017
Mått: 15,5 x 21,7 cm
Serie: LasseMajas detektivbyrå
Vikt: 315 gram
Ålder: 6-9 år

Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Produkttyp Barnböcker
Artikelnr. 9789163894657
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten