-43% Lotta Geffenblad, Prick & Fläck är hemliga
Bild 1 av 2
Bonnier Carlsen

Lotta Geffenblad, Prick & Fläck är hemliga

-43%
Ord. 69 kr Nu 39 kr
Slut i lager

Ljust & fräscht med prickar och fläckar. Böckerna om Prick och Fläck är charmiga bilderböcker. Den här gången får de knasögda optimisterna för sig att inreda hemmet. Ännu en bok om Prick och Fläck i det mycket populära Ekorrformatet! En kväll upptäcker Prick och Fläck att både soffan och väggarna därhemma är mycket fläckigare är de ska vara – usch! Men man kan ju fixa till fläckar och annat, det har Prick och Fläck sett på teve. Fram med färgburkar, penslar, tapetrullar och stege! Det är härligt att slafsa klister på tapeten - det är ju lättare att få det rakt om man hjälps åt. Men plötsligt är Prick borta när Fläck behöver hjälp och en himla stor ful bula har det blivit på tapeten också ..

Lotta Geffenblads illustrationer har ett alldeles eget manér, nyskapande och samtidigt som något från en hundraårig sagobok. Det ser helt enkelt mysigt, personligt och kul ut i Pricks och Fläcks värld!

Prick och Fläck är hemliga är den femte boken i serien om de knasiga "kaninerna" som nu ges ut i det prisvärda Ekorrformatet.

 

Författare: Lotta Geffenblad
Mått: 17,1 x 21,8 x 0,8 cm
Vikt: 201 gram
Antal sidor: 32 st
Ålder: 3-6 år

Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Produkttyp Barnböcker
Passar ålder 3 - 6 år
Artikelnr. 9789163874550
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten