-25% Maria Nilsson Thore, Livet på en pinne
Bild 1 av 2
Bonnier Carlsen

Maria Nilsson Thore, Livet på en pinne

-25%
Ord. 119 kr Nu 89 kr
Slut i lager

Från nykläckt till fullfjädrad – filosofiskt om äventyret livet

I Livet på en pinne tar Maria Nilsson Thore oss med på en bevingad resa genom livet. Med sin karakteristiskt finurliga humor och känsla för tillvarons nyanser tar hon upp funderingar som vi alla bär på, stor som liten. En tänkvärd och underhållande bokpresent till såväl blivande föräldrar och filosofiska småttingar, som tonåringen på väg att lämna boet.

Livet är en fantastisk resa fylld av utmaningar, funderingar och äventyr. Här drömmer det ägget om livet som väntar. Dess högsta önskan är att bli en fågel, att finna trygghet i flocken och samtidigt kasta sig ut och flyga fritt för vinden. Men livet är också fullt av utmaningar och farhågor: att tvingas lämna boet och stå på egna ben, att vara sig själv bland tusen andra, och inte minst att få leva fri bortom burar och galler. 

Bilderboksskaparen Maria Nilsson Thore har tidigare gett ut bilderböckerna Petras prick, Bus & Frö på varsin ö och Treo, Enis och en till. I Livet på en pinne visar hon upp en ny sida, fast med samma härliga bildvärld att sjunka in i. 

Författare: Maria Nilsson Thore
Vikt: 360
Mått: 22 x 28,7 x 0,8 cm
Antal sidor: 32 st
Ålder: 3-6 år


Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Produkttyp Barnböcker
Passar ålder 3 - 6 år
Artikelnr. 9789163882739
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten