-40% Ninni Oljemark, Pixiväska
Bild 1 av 1
Bonnier Carlsen

Ninni Oljemark, Pixiväska

-40%
Ord. 149 kr Nu 89 kr
Slut i lager

15 Pixiböcker i en lekfull väska att ta med. Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sålts i över 60 miljoner exemplar sedan mitten av 1950-talet. Här har vi paketerat dem i en väska att ha med sig på semestern, på stan eller hemma. Funkar lika fint hela året om! Två tredjedelar av böckerna i väskan är helt nya och en tredjedel är kära gamla favoriter ur den stora utgivningen av Pixiböcker. Läsning som håller länge, och om och om igen.

Väskan innehåller 15 böcker, 12 "vanliga" Pixiböcker, en extra stor MaxiPixi och två pyttesmå MiniPixi. Luckorna är utformade så att man ska kunna stoppa tillbaka böckerna när man läst dem. Ta ut böckerna ur väskan, sätt tillbaka dem, perfekt att leka bibliotek med. Byt ut böckerna mot dina favoriter när du sen ska åka på semester! Barn älskar att packa själva!

Pixiväskan innehåller följande böcker:

MaxiPixi: Bråttom Brillo! av Annika Samuelsson

MiniPixi: Fordon av Jan Lööf och Bo sitter fast av Morten N. Pedersen

Pixi: Äta glass med Pythagoras av Carin och Stina Wirsén; Alla barn i början av Grethe Rottböll och Viveka Sjögren; Snurran och fjärrkontrollen av Eva Bergström och Annika Samuelsson; Trollkarlen och jag trollar konstigt av Maria Montner; Katja går till förskolan av Morten N. Pedersen; Hajpuss av Jonathan Lindström; Bobby Blåljus kör så det ryker av Louise Jacobsson; Snövit med illustrationer av Anna Friberger; Följ med på gräsrotssafari av Grethe Rottböll och Anna-Karin Garhamn; Gissa djur av Bullas Jonas Jansson; Kungen kommer till dagis av Nils Andersson och Linda Carlson; Guldlock och de tre björnarna med illustrationer av Anne Thorsell.

Den läckra väskans omslag är illustrerat av Ninni Oljemark - mångårig bilderboksillustratör och reklamskapare som bland annat gör form och design till Pixi-säljförpackningarna.

Illustratör: Ninni Oljemark
Utgivningsår: 2017
Mått: 27,3 x 26,3 x 1,8 cm
Vikt: 716 gram
Ålder: 2-6 år

Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Produkttyp Barnböcker
Passar ålder 2 - 6 år
Artikelnr. 9789163893889
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten