Pocher Lamborghini Aventador Roadster 1:8 Blå
Bild 1 av 1

Pocher Lamborghini Aventador Roadster 1:8 Blå

5.399 kr
Slut i lager

Lamborghini Aventador Roadster Blue

I enlighet med Pocher-tradition är modellen tillverkad i metall och färdigmålad. Setet är lätt att bygga ihop och kan monteras som både vänster och högerstyrd. Detta set i skala 1:8 består av 814 delar ti

llverkade av olika material såsom metall, gummi, textilier och premium kvalitetsplast. Många av delarna skruvas enkelt ihop och bilen är utrustad med dörrar och luckor som kan öppnas.


Pocher Lamborghini Aventador 1:8 LP 700-4

Tolv cylindrar, 700 hk och 2,9 sekunder från 0 till 100 km/h. Växellådan för Lamborghini Aventador byter växlar snabbare än föraren kan blinka. Med en topphastighet på 350 km/h och endast 1,14 m hög är Aventador vägarnas motsvarigheten till ett stridsflygplan som viner förbi genom luften. Motorn startas med en "fire-knapp" som blir åtkomlig när du lyfter en liten röd lucka. Att bilen har namnet Aventador är ingen tillfällighet, betydelsen av namnet sträcker sig långt bak i historien och är taget från en spansk tjurfäktningstjur. Denna $400.000-bil har en lätt design och är den första storskalsproducerade Lamborghinin med en skalkonstruktion tillverkad av kolfiberförstärkt plast. Föraren kan välja mellan automatiskt- eller manuellt läge.

Storlek: 595 x 287 x 144 mm

Vikt: 7,3 kg

Produkttyp Byggsatser
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Pocher
Produktgrupp Bygglek
Varning Inte lämplig för barn under 3 år
Passar ålder 15+
Artikelnr. PO-HK103
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten