Rubens Barn, Baby Erik
Bild 1 av 4

Rubens Barn, Baby Erik

649 kr
Slut i lager

Denna söta babypojke heter Erik och han har stora blåa ögon och långa ögonfransar, som ler vänligt och milt. Ansiktet är handsytt, där varje detalj är omsorgsfullt placerad i det godmodiga, runda barnansiktet. Dockans hy är ljus och hans kinder har en rosa färgton. Det ljusbruna hårets material är ljuvlig mjuk polyester. Erik bär en ljusblå sparkdräkt och söt vit scarf med en liten mus på. Som alla andra Rubens Baby så älskar Erik att bli vaggad tills söms.

Alla dockor är gjorda av mjuk polyester fleece. Bakdelen är ordentligt stoppad med granulat så dockorna kan sitta lätt och bekvämt. Ögonen och ansiktsdragen på Rubens Barn dockorna är vad som gör dem unika och annorlunda jämfört mad alla andra dockor. Det är ingen hemlighet att deras popularitet mycket beror på deras glada och ”mänskliga” utseende. Håret består av 100 % polyester, stoppningen av 100 % polyester fibrer. Huden är av 100 % polyester fleece. Alla dockor kan maskintvättas, alla kläder skall handtvättas. Dockor kan torktumlas på låg värme. Alla Rubens dockorna kan utöka sin garderob genom ett antal vanliga kläder.

Rubens Kids dockor:
Vikt: 700 g
Höjd: 45 cm
Från 0 år 

Rubens Barn tillverkar unika, mjuka och handgjorda dockor i allra bästa kvalité och egen design. Alla produkter från Rubens Barn är testade och godkända enligt de säkerhetsföreskrifter som gäller i respektive land där de säljs, i Europa, EN 71, i USA ASTM – standard samt är dessutom CE märk.


Huvudkategori Leksaker
Varumärke Rubens Barn
Produktgrupp Dockor
Produkttyp Mjuka dockor
Serie Baby
Passar ålder 0 - 6 år
Artikelnr. 120081
Andra köpte även

Topplistor hos Stor&Liten

2-3 år
4-6 år

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten