Rubens Barn, Kids Linus
Tips 2-3 år
Bild 1 av 4

Rubens Barn, Kids Linus

449 kr
Slut i lager

Denna bedårande pojke heter Linus och hon har stora blåa ögon och långa ögonfransar, som ler vänligt och milt. Ansiktet är handsytt, där varje detalj är omsorgsfullt placerad i det godmodiga, runda barnansiktet. Dockans hy är ljus och hans kinder har en rosa färgton. Det guldlockiga hårets material är ljuvlig mjuk polyester. Linus bär en blårutig body och en fin haklapp så han inte spiller ner kläderna när han ska försöka äta själv. Som alla andra Rubens så älskar Linus att bli vaggad tills söms.

Alla dockor är gjorda av mjuk polyester fleece. Bakdelen är ordentligt stoppad med granulat så dockorna kan sitta lätt och bekvämt. Ögonen och ansiktsdragen på Rubens Barn dockorna är vad som gör dem unika och annorlunda jämfört mad alla andra dockor. Det är ingen hemlighet att deras popularitet mycket beror på deras glada och ”mänskliga” utseende. Håret består av 100 % polyester, stoppningen av 100 % polyester fibrer. Huden är av 100 % polyester fleece. Alla dockor kan maskintvättas, alla kläder skall handtvättas. Dockor kan torktumlas på låg värme. Alla Rubens dockorna kan utöka sin garderob genom ett antal vanliga kläder.

Rubens Kids dockor:
Vikt: 350 g
Höjd: 36 cm
Från 0 år 

Rubens Barn tillverkar unika, mjuka och handgjorda dockor i allra bästa kvalité och egen design.
Alla produkter från Rubens Barn är testade och godkända enligt de säkerhetsföreskrifter som gäller i respektive land där de säljs, i Europa, EN 71, i USA ASTM – standard samt är dessutom CE märk.

Produkttyp Mjuka dockor
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Rubens Barn
Produktgrupp Dockor
Serie Kids
Passar ålder 0 - 6 år
Artikelnr. 90058
Andra köpte även

Topplistor hos Stor&Liten

2-3 år
4-6 år

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten