SleepCarrier Original, Black Opal
Bild 1 av 4

SleepCarrier Original, Black Opal

1.495 kr
Slut i lager

SleepCarrier är en multifunktionell och ergonomisk bärsele utvecklad av företaget Najell. I de flesta bärselar så bärs barnet vertikalt, vilket skapar belastning på små bebisars ryggar. Därför bör bebisar upp till fyra månader endast bäras i dessa bärselar under kortare stunder. Men med SleepCarrier kan du bära ditt barn obegränsat redan från dag 1. Den är särskilt framtagen för att underlätta för barns sömn genom dess liggande läge och rekommenderas dessutom av barnpsykologer då den ger en extra bra anknytning mellan barn och förälder. SleepCarrier kan förutom att användas som bärsele också fungera som mjuklift, babynest och madrass. 

Bärsele
Med bärselen kan du natta ditt barn med samma närhet som om du burit din bebis på armen, men utan påfrestningar för rygg och armar. Att gunga SleepCarrier bärsele fram och tillbaka i takt med kroppens rörelser är lugnande för bebisen, samtidigt som barnet känner tryggheten av att ha föräldern nära. När ditt barn sedan har somnat kan liggdelen enkelt knäppas av och läggas ner, för att låta barnet ostört sova vidare. 

Mjuklift
Efter en tur i vagnen är det många bebisar som sover tryggt. SleepCarrier är en perfekt mjuklift för din barnvagn. Tack vare handtagen på sidorna så kan den lätt lyftas i och ur vagnen, utan att störa barnet. Det går dessutom enkelt att växla från mjuklift till bärsele. 

Babynest

SleepCarrier är en perfekt säng under de första månaderna. Med kortsidorna uppfällda är SleepCarrier ett babynest som du med hjälp av handtagen kan flytta mellan olika platser i hemmet utan att riskera att väcka ditt barn. Med SleepCarrier som babynest kan du sova intill ditt barn samtidigt som barnet har en egen fredad yta att sova på. 


Madrass

SleepCarrier är en perfekt madrass att sova eller leka på för barnet. Det fungerar också bra att placera ett babygym över så barnet kan leka fritt men ändå på ett mjukt underlag. SleepCarrier som madrass gör det lättare för din baby att känna igen sig och känna sig trygg även när ditt barn övergår till att sova i egen säng. Om barnet känner igen sig så ökar chansen för att barnet somnar om utan att behöva påkalla föräldrarnas uppmärksamhet. 


Godkänd enligt europeiskt standard gällande krav på material, kemikalieanvändning och mekaniska riskmoment. Kan tvättas i maskin på 40 grader. 


Mått

Bottenplatta: 50 x 28 cm

Som madrass: 105 x 67 cm

Som babynest/mjuklift: Från 50 x 28 cm upp till 105 x 67 cm (beroende på hur hårt snöret dras åt)

Produkttyp Mjukliftar
Huvudkategori Barn & Baby
Varumärke Rätt Start
Produktgrupp Sköta
Passar ålder 0 - 2 år
Artikelnr. 9481
Andra köpte även

Topplistor hos Stor&Liten

0-1 år
1
Rätt Start, Elsa Beskow Tomtebobarnen Presentkartong
-13%
Nu 259 kr Ord. 299 kr.
0-1 år
2
Mumin, Snuttefiltskompis blå
-13%
Nu 129 kr Ord. 149 kr.
0-1 år

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten