-25% Sunbee, Promenad Basic - Svart/Röd
Bild 1 av 6

Sunbee, Promenad Basic - Svart/Röd

-25%
Ord. 2.349 kr Nu 1.754 kr
+ -
I lager, Skickas från externt lager: 2-7 arbetsdagar. 

Snygg cykelvagn med aluminiumram och lättrullande 20"-hjul. Ett fäste monteras permanent fast på din cykel så att du kan koppla av/på vagnen i en handvändning.

Kupén är mycket trivsam med plats för ett eller två barn. Fempunktsbältena i vagnen är utformade så att antingen ett barn kan sitta i mitten eller två vid sidan av varann. Stora fönster ger gott om ljusinsläpp, och framrutan kan vikas upp för att antingen använda vagnen öppen eller med medföljande myggnät. Även bakdelen av tyget kan vikas upp för att få ett bättre luftflöde genom vagnen under varma dagar.

Ramen och fälgarna är tillverkade i aluminium vilket ger låg vikt i kombination med 100% rostskydd. Sidohjulen har 20" diameter och ger bra rull samt god framkomlighet även på sämre väglag. I cykelvagnens pris ingår ett fäste till din cykel, som monteras fast innanför vänster hjulmutter (eller snabbkoppling) på cykelns bakhjul. Om du vill kunna växla vagnen mellan olika cyklar så kan du köpa till extrafästen som tillbehör. Cykelvagnens fästarm som kopplas till din cykel är försedd med säkerhetsfjäder, så att vagnen inte följer med i fallet om din cykel skulle välta. Om du vill ta med dig vagnen är det enkelt att koppla loss hjulen och vika ihop kupén för enklare transport. 

- Passar för två barn upp till ca: 5 år
- Max. lastvikt 40 kg (exkl. vagnens egna vikt)
- Vikt endast ca 9 kg
- Innermått i kupé (LxBxH): 60 x 58 x 63 cm
- Ytterbredd: 75 cm
- Stora lättrullande 20" aluminiumhjul

Obs. Vagnen är röd enligt de första bilderna. Övriga bilder visar endast modellen.

Produkttyp Cykelvagnar
Huvudkategori Sport & Utelek
Produktgrupp Sparkcyklar & åkfordon
Varumärke SunBee
Färg Svart;Röd
Artikelnr. 54162550
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten