Zazu, Pam Sömntränare/nattlampa/högtalare Blå
Bild 1 av 5

Zazu, Pam Sömntränare/nattlampa/högtalare Blå

549 kr
+ -
I lager, Leveranstid: 2-5 dagar (Normalt: 2-3 dagar)
Pingvinen Pam kan spela upp musik eller godnattsagor via Bluetooth och användas som nattlampa för den mörkrädda. På morgonen skiftar hon färg och signalerar till barnet om det är dags att gå upp eller om man ska vänta lite till. Kanon för trötta föräldrar med morgonpigga barn!

Pingvinen Pam hjälper dig och ditt barn att sova gott hela natten. När det är dags att sova kan du använda Pam till att spela vaggvisor eller en godnattsaga via bluetooth samtidigt som hon lyser tryggt med sitt lugnande ljus. Tidigt på morgonen fungerar Pam som en sömntränare som hjälper ditt barn genom att ändra färg för att visa när det är dags att gå upp (eller om man måste vänta lite till). Med Pam får både föräldrar och barn den extrasömnen som de så desperat längtar efter.

Pam erbjuder 5 olika färger på nattljuset, välj mellan rosa, vit, blå, röd och multifärgad. Nattlampan kan lysa hela natten eller stängas av automatiskt efter 30 minuter. Den trådlösa högtalaren ger dig möjlighet att spela upp en oändlig variation av sånger och berättelser för alla åldrar.

Sömntränare
Färgen på lampan signalerar till ditt barn när det är OK att gå upp. Orange betyder att det är 30 minuter kvar. Grönt ljus betyder att nu är det OK att gå upp. Tiden för när barnet får gå upp ställer du själv in.
 
Trådlös högtalare
Spela obegränsat med musik och sagor via den trådlösa högtalaren (bluetooth).
 
Välj själv färg på nattlampan 
Välj mellan multifärgad, rosa, vit, blå eller röd.
 
Lysa hela natten eller automatisk avstängning
Nattlampan kan vara tänd hela natten om den sätts i basen, annars stängs den av efter 30 minuter.

Produkttyp Nattlampor
Huvudkategori Inredning
Varumärke ZAZU
Produktgrupp Belysning
Artikelnr. ZA-PAM-02
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten