Amazonas, Hängmatta - Paradiso Natura - XXL
Bild 1 av 8

Amazonas, Hängmatta - Paradiso Natura - XXL

1.169 kr
+ -
I lager, Skickas från externt lager: 5-12 arbetsdagar.

Paradiso Natura är en riktigt stor och rymlig hängmatta i naturvit färg som är handtillverkad i Brasilien, för bästa kvalitet. För att göra en hängmatta av denna storlek har nästan 5000 trådar vävts ihop och skapar en extra stabil och hållbar, mjuk hängmatta. Genom att välja en hängmatta från Amazonas får du inte bara en hängmatta av högsta kvalitet men du hjälper också till på många sätt och vis - Amazonas är inte bara ett företag som står för rättvisa arbetsförhållanden, de hjälper även Brasiliens 25,000 hemlösa barn genom organisationen Der Kleine Nazareno e.V. De köper dessutom in resterna som normalt sätt kastas vid bomullsproduktion och använder en speciell teknik för att omvandla dessa rester till garn som de sedan använder i sina tyger för att bidra till att bevara världens naturresurser och skydda miljön.

- Till hängmattan medföljer det en praktisk bär- och förvaringsväska i matchande färg
- Hängmattan fungerar lika bra att använda utomhus som inomhus. 
- Väljer man att ligga tvärs över hängmattan istället för den traditionella ställningen där man ligger med huvudet vid en ände och benen i den andra så expanderar kroppen materialet vilket ger ett bra stöd och avbelastar ryggen. I denna position är också gungandet mer behagligt.
- En lätt gungande känsla stimulerar balanssinnet och har en positiv effekt på konsentrationen och inlärning av läsning, skrivning och matte!
- Liggyta: L 250 x B 175 cm

Obs. Upphängningsanordningen som visas på bilderna ingår ej 

Produkttyp Hängmattor
Huvudkategori Inredning
Varumärke Amazonas
Produktgrupp Inredning ute
Produktvikt (kg) 2,5
Maxvikt 2,5
Material 100% återvunnen bomull
Längd på sitt/liggyta 250
Bredd på sitt/liggyta 175
Mönster .
Färg Natur;Vit
Artikelnr. AZ-1019600
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten