Babblarna, Baby- Snuttefilt Dadda
Bild 1 av 1
Teddykompaniet

Babblarna, Snuttefilt Dadda

179 kr
+ -
Finns i lager, Leveranstid: 2-5 dagar (Normalt 2-3 dagar)

Babblarna baby snuttefilt, Dadda. En mjuk och mysig snuttefilt som alla små barn kommer att älska.
Mått: 35 x 35 cm i oeko-tex polyester. Babblarna skapar engagemang och inspirerar med sina former färger och sång

Babblarna är så mycket mer än ett gäng skojiga sötnosar. Babblarna är väl genomtänkt språkträning. Inte bara för att de faktiskt hjälper till i språkutvecklingen, utan för att de gör det utan att man tänker på det. I leken med Babblarna, Babblarnas namn och deras speciella sätt att prata, så utvecklas språket. Den pedagogiska språkträningen riktar sig till barn i tidigt språkutveckling. Babblarna älskas av alla och det fina är att varken barn eller vuxna tänker på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld.

Så säg hej till alla Babblarna och ta med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddio och Doddo på äventyr! Underbara och roliga för lek och språkträning.

Dessa produkter är testade enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa. Märkningen är CE enligt EN71. Det innebär att samtliga produkter är: Barnsäkra – ögon, nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer är dragfasta. Sömmarna är testade. Eld- och flamsäkra – de kan inte fatta eld, materialet kan inte flamma upp. Inga flamskyddsmedel är tillsatta. Produkterna kan tvättas i maskin 40°. Med undantag för vissa speldosor och produkter med batterier

Varumärke Babblarna | Teddykompaniet
Produkttyp Snuttefiltar
Huvudkategori Barn & Baby
Produktgrupp Babyartiklar
Artikelnr. 12393
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten