-50% Big Bobby, Toalettsits
Bild 1 av 4

Big Bobby, Toalettsits

-50%
Ord. 199 kr Nu 99 kr
+ -
Finns i lager, Leveranstid: 2-5 dagar (Normalt 2-3 dagar)

Det är varje barns dröm - att äntligen växa upp och göra precis vad de vuxna gör. Ett viktigt steg under vägen är att använda toaletten självständigt, inte minst för att slutligen bli av med dessa irriterande blöjor och att kunna röra sig fritt.

Gör det genom lek med BIG-Baby-Loo. Det är lätt att använda den ergonomiskt utformade toalettstolen med alla vanliga toalettstolar med en maximal bredd på 35 cm. Eftersom BIG-Baby-Loo täcker hela toalettsitsen är det särskilt hygieniskt att använda. Skyddsfötter på undersidan säkerställer att den hålls ordentligt på plats. Och om det tar längre tid, inget problem: de snygga designerna hos BIG har format den nya sitsen för att vara ergonomiskt lämplig för barn och utrustad med ett bekväm ryggstöd.

Och designen av BIG-Baby-Loo är helt unik, eftersom den ser ut som en favorit barnleksak - BIG-Bobby-Car. Så ungdomar behöver inte någon uppmuntran att testa det! Med en antispray-funktion inbyggd som standard finns det inget som kan gå fel.

BIG-Baby-Loo är tillverkad i Tyskland av högkvalitativ plast och är lätt och hygienisk att rengöra. Precis som sin storebror, BIG-Bobby-Car, är det garanterat en lång livstid. BIG-Baby-Loo är lämplig för barn som är 18 år och äldre.

Huvudkategori Barn & Baby
Varumärke BIG Bobby Car
Produktgrupp Sköta
Produkttyp Toalettsitsar
Artikelnr. 800056806
Andra köpte även
Topplistor hos Stor&Liten
BIG Bobby Car
-16%
BIG Bobby Car, Classic, röd
Ord. 499 kr. Nu 419 kr
-9%
BIG Bobby Car, Släp Röd
Ord. 329 kr. Nu 299 kr

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten