-50% Blueprints
Bild 1 av 4

Blueprints

-50%
Ord. 199 kr Nu 99 kr
Slut i lager

I blueprints är spelare arkitekt som har en uppgift: de ska hitta en planritning och försöka vinna mest pris. Vem blir stadens framgångsrikaste arkitekt?

Varje omgång spelas genom att tärningar kastas och bildar en marknad med tillgängligt byggnadsmaterial. De olika tärningsfärgerna motsvarar olika material som ger poäng på olika sätt och tärningarnas värden spelar även in i hur tärningarna får användas och hur de ger poäng. I tur och orning tar man en tärning från marknaden och efter 6 snabba varv är alla byggnader klara. Då tar spelarna bort sina skärmar och visar sina mästerverk för varandra. Bonuspoäng delas ut för om man har följt ritningen eller om man har uppnått någon av de arkitektoriska stilpoängsprisen.

Bäst poäng när tre hus är byggda är vinnaren.

Eftersom att alla motspelares byggnader är dolda för dig gäller det att minnas och försöka räkna ut vad och hur de försöker bygga så att man inte gör det för enkelt för dem att få de tärningar som de verkligen behöver. Detta element gör spelet konstant spännande och man är delaktig även under motspelares tur.

Regelspråk Svenska, Norska, Danska, Finska
Antal spelare 2-4
Speltid 30 min
Utgivare Z-Man Games
Passar ålder 8+
Artikelnr. 8258
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten