-17% Disney Cars, Barncykel med stödhjul - Cruiser 14" röd
Bild 1 av 14

Disney Cars, Barncykel med stödhjul - Cruiser 14" röd

-17%
Ord. 1.699 kr Nu 1.415 kr
+ -
I lager, Skickas från externt lager: 4-7 arbetsdagar.

Gillar ditt barn Blixten McQueen från Disneys Bilar? Då är det här den perfekta cykeln! Med borttagbara stödhjul så funkar den här snygga cykeln både för barnet som håller på att lära sig cykla, och för dem som redan är lite tryggare på två hjul. Den här sportiga cykeln kommer utan tvekan gå hem hos barnet som gillar Bilar-filmerna.

  • Sadelns höjd är 46,5-42,5 cm.
  • Även styret är justerbart.
  • Utrustad med hand- och fotbroms.
  • Till cykeln medföljer avtagbara stödhjul.
  •  Passar ålder: ca 3,5-5år (Tänk på att alla barn ser olika ut, även i samma ålder. Försök därmed att alltid utgå ifrån innerbensmåttet. Åldern skall endast ses som en rekommendation)

Cykeln är röd - precis som Blixten McQueen själv! Snygg med sina svarta och gula detaljer så sticker den här häftiga cykeln verkligen ut. På ramen står hans engelska namn "Lightning McQueen" i snygg, gul text. Cykeln är dekorerad med bilder av Blixten och på det stängda kedjeskyddet så kan man se en stor, snygg bild utav racerbilen!  Kedjeskyddet är inte bara där för att vara fint, utan är där för att skydda små fingrar från att skada sig.  Breda hjul med grova mönster gör inte bara cykeln lättare att balansera, utan gör att den är lättare att manövrera. Cykeln är utrustad med både hand- och fotbroms vilket gör att ditt barn alltid kommer kunna stanna cykeln när det börjar gå för snabbt!

Huvudkategori Sport & Utelek
Varumärke Volare | Disney Cars
Produktgrupp Sparkcyklar & åkfordon
Produkttyp Cyklar
Varning Använd lämplig skyddsutrustning
Hjul Lufthjul
Produktvikt (kg) 11
Hjulstorlek 14" (35,5 cm)
Färg Röd
Passar ålder 3 år 6 mån - 5 år
Artikelnr. 81448-CH
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten