Djeco, Arty toys - Prince Jaco
Bild 1 av 1
Djeco

Djeco, Arty toys - Prince Jaco

129 kr
+ -
I lager, Skickas från externt lager: Posten ombud (2-5 dagar)

Låt oss presentera Prins Jaco! Denna kungliga karaktär tillhör de populära Art Toys-figurerna från Djeco. Den stiliga prins Jaco är klädd i blåa kläder och har en stort guldfärgat svärd! På huvudet har han en stor, ståtlig krona! Den här prinsen är en rolig leksak som passar till de övriga Arty Toys-figurerna, men funkar även som en häftig inredningsdetalj till barnrummet.

Arty Toys är små 3D-figurer som dykt upp från en våg av konst i Hong Kong och Japan. Dessa leksaker är samlarobjekt som produceras i begränsade upplagor av designers och konstnärer för Djecos räkning. Vi presenterar här vår favorit samling av Djeco Arty Toys i tre teman: pirater, riddare och superhjältar.

Materialen är av hög kvalitet. Figurerna mäter 7 cm, är ledade och handmålade. Varje leksak från Djecos Arty Toys-samling är rörlig och kommer med ett vapen som han eller hon kan hålla. De presenteras i attraktiv genomskinlig förpackning, och utgör en underbar gåva för pojkar och flickor för att skapa underbara äventyr med sin fantasi. De finns i en tydlig ruta med en broschyr som visar hela skalan av siffror Arty Toys.

Produkttyp Figurer
Huvudkategori Leksaker
Varumärke Djeco
Produktgrupp Figurer & lekset
Artikelnr. DJ06775
Andra köpte även

Topplistor hos Stor&Liten

2-3 år
1
Djeco, Den lilla bondgården
-7%
Nu 305 kr Ord. 329 kr.
2-3 år
4-6 år
1
Djeco, Leos lilla kök
-9%
Nu 1.245 kr Ord. 1.369 kr.
4-6 år

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten