Elbil - Audi TT RS - Blå
Bild 1 av 9

Elbil - Audi TT RS - Blå

2.159 kr
+ -
Finns i lager, Skickas från externt lager: 2-7 arbetsdagar

Audi TT kan numera ses som en klassiker bland sportbilar, och just denna replica av värstingbilen TT RS har en hel del tuffa detaljer som bl.a LED-belysning både fram och bak, en sits i mjukt konstläder, mjuka däck på sportfälgar, ljudeffekter och öppningsbara dörrar. Bilen har dessutom dubbla motorer som gör att båda bakhjulen driver. Detta är en stor fördel då det dels ger bilen mer kraft, men också bättre framkomlighet! Bilen är också utrustad med inbyggda högtalare samt ett AUX-uttag som gör det möjligt att spela upp musik från er egna musikenhet under färden. Förutom allt detta så har också bilens kaross blivit försedd med en äkta Audi-lack i en typisk, blå kulör som även används på de riktiga personbilarna!

  • Elbilar med fjärrkontroll kan användas fr.o.m 1 års ålder och då köras av en vuxen med RC. Körning på egen hand rekommenderas från ca 2-3 år.
  • Denna elbil har en fjärrkontroll av 2,4G-typ, vilket gör att bilen startar på ett mjukare sätt än normalt. Dessutom är kontrollen hopparad med bilen på en frekvens som inte störs av andra RC-leksaker.
  • Bilen har tre växlar framåt samt en backväxel.
  • Bilen rör sig framåt genom att man trycker på gaspedalen eller framåt på fjärrkontrollen, stannar gör den av sig själv när man släpper. Det är med fjärrkontrollen du ställer in vilket hastighetsläge bilen skall ha, av säkerhetsskäl. Med fjärrkontrollen kan du som förälder dessutom när som helst ta över kontrollen över bilen om det skulle behövas.
  • Hjulen är av mjuk skumplast vilket ger det absolut bästa greppet, bästa körkomforten och minimalt buller under körning.

Obs. Sätet i den här bilen är av konstläder enligt närbilden på sätet. Övriga bilder på bilen som visar en plastsits stämmer alltså ej med utförandet av denna.

Produkttyp Elbilar
Huvudkategori Sport & Utelek
Produktgrupp Sparkcyklar & åkfordon
Varumärke Rull
Färg Blå
Passar ålder 1 - 5 år
Artikelnr. 30762324
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten