-40% Enchantimals, Paws for a Picnic Doll
Bild 1 av 6

Enchantimals, Paws for a Picnic Doll

-40%
Ord. 249 kr Nu 149 kr
Slut i lager

Superfint set från Enchantimals! Dockan Bren Bear har en härlig personlighet och älskar sina två björnvänner. Bren Bear och hennes två björnar har en speciell relation, de är alltid tillsammans och är väldigt lika varandra också! 

Björnarna är jättegulliga med sina stora ögon, rosiga kinder och rosetterna vid öronen.  Bren Bear är klädd i en blommig fin avtagbar kjol, färgglad topp, bruna skor och en fin rosett i håret som matchar hennes fantastiska personlighet!

I detta set ingår även en superfin färgglad picknickkorg med många detaljer, 3 st muggar med sugrör, en fin burk, en rutig picknickfilt och ett bröd. 

Bren Bear och hennes två björnar  är bästa vänner och gör allt ihop. Ta med picknickkorgen och de tre vännerna och spendera hela dagen utomhus med en mysig picknick!

Mått docka: ca 15 cm
Från 4 år

Enchantimals är ett gäng gulliga tjejer, som har ett speciellt band till sina bästa djurvänner och även delar en del egenskaper med dem. De lever tillsammans i en fantastisk värld där skoj och äventyr finns bakom varje hörn! En värld där vänskapen gör allt möjligt.

Varumärke Enchantimals
Produkttyp Modedockor
Huvudkategori Leksaker
Produktgrupp Figurer & lekset
Varning Inte lämplig för barn under 3 år
Passar ålder 3 - 8 år
Artikelnr. 21104501-FCC62-FCC64
Andra köpte även

Topplistor hos Stor&Liten

2-3 år
1
Fisher Price, Mega Bloks - Match my colors 21st
-10%
Nu 179 kr Ord. 199 kr.
2-3 år
4-6 år
1
Hot Wheels, Basic 5-pack Bilar
-25%
Nu 119 kr Ord. 159 kr.
4-6 år

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten