-39% Gösta Knutsson, Fler berättelser om Pelle Svanslös
Bild 1 av 2
Bonnier Carlsen

Gösta Knutsson, Fler berättelser om Pelle Svanslös

-39%
Ord. 129 kr Nu 79 kr
+ -
I lager, Leveranstid: 2-5 dagar (Normalt: 2-3 dagar)

Välkommen till katternas Uppsala! Härifrån kommer nu tre av Gösta Knutssons klassika berättelser om vänskap, återberättade och illustrerade för dagens barn.
I Pelle Svanslös och taxen Max stiftar Pelle bekantskap med en nyinflyttad Uppsalabo – en hund, till de andra katternas förskräckelse! Men tillsammans med Pelle lär de sig snart att om man vågar lära känna den som är annorlunda kan man få en vän för livet. I Pelle Svanslös på bondgården smider Måns en listig plan för att sätta Pelle på plats, med hjälp av ett ilsket djur på katten Murres bondgård ute i Skogstibble. Och i Pelle Svanslös och spöket får Måns lära sig att den som försöker skrämma andra, ofta blir mest rädd själv…

Michael och Åsa Rönn återberättar Gösta Knutssons klassiker med humor för både barn och vuxna att njuta av. Ingrid Flygares illustrationer bygger på Jan Gissbergs klassiska Pellebilder och gör det här till en mysig högläsningsbok. Berättelserna präglas förstås av Gösta Knutssons klassiska budskap: Trots att Måns, Bill och Bull ständigt försöker ställa till det för Pelle, visar Pelle gång på gång att den som vågar vara snäll alltid vinner i längden.

Mått: 20,1 x 26,6 cm
Antal sidor: 96 st
Vikt: 520 gram
Ålder: 3-6 år

Huvudkategori Leksaker
Varumärke Bonnier Carlsen
Produktgrupp Böcker
Produkttyp Barnböcker
Artikelnr. 9789163894565
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten