-61% Kids Concept, Barnkammarboken Pixiväska, Mint
Bild 1 av 3
Kids Concept

Kids Concept, Barnkammarboken - Pixiväska Mint

-61%
Ord. 179 kr Nu 69 kr
Slut i lager

Fin exklusiv serie i samarbete mellan Kids Concept och Barnkammarboken. Fin liten pixiväska från Kids Concept. Perfekt förvaring för alla Pixiböcker och lätt att ta med på resan. Pixiböcker ingår ej.

Bredd: 11.0 cm
Höjd: 7.0 cm
Längd: 23.0 cm
Färg: Mint
Från 3 år

Den första Barnkammarboken kom ut för 25 år sedan. Barnkammarböckerna har sålt i mer än en miljon exemplar och är omåttligt populära tack vare sina berättelser, dikter, sånger och rim och ramsor. Nu samarbetar Kids Concept med Bonnier Carlsen och har tagit fram en exklusiv serie möbler och inredning med motiv från de klassiska Barnkammarböckerna. Syftet är att uppmuntra barns läsande och göra böcker lättillgängliga i barnkammaren. Bland produkterna finns påslakanset, mattor, lampor, träklossar och Pixiebokställ. Det koordinerade sortimentet blir fina inredningsdetaljer i barnrummet och utgör tillsammans med böckerna fina gåvor till födelsedagar och dop.

Alla Kids Concepts produkter är testade och godkända av ett oberoende laboratorium så att deras leksaker och inredning uppfyller alla krav i europeiska säkerhetsstandarden EN71.

Produkttyp Småförvaring
Huvudkategori Inredning
Varumärke Kids Concept
Produktgrupp Barnrum
Serie Barnkammarboken
Artikelnr. 6031
Andra köpte även

Topplistor hos Stor&Liten

0-1 år
2-3 år
4-6 år
2
Kids Concept, NEO - Tält X Grå
-16%
Nu 999 kr Ord. 1.189 kr.
4-6 år

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
1 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten
Julia, 14 december 2017 14:27

Värd sitt pris!

Med två fack som min son fick för att förvara alla sina pyssel och pixiböcker som han fick i julkalendern. Fin produkt som står snyggt på hyllan!