-23% LEGO Creator 31080, Modular – Vintersemester
Bild 1 av 9
LEGO

LEGO Creator 31080, Modular – Vintersemester

-23%
Rek. 349 kr Nu 269 kr
Slut i lager

Njut av en aktiv semester med setet Modular – Vintersemester. Köp din skidutrustning i den mysiga skidstugan eller unna dig en kopp varm choklad vid picknickbordet eller på takterrassen. Koppla sedan av framför den varma brasan innan du sätter på dig skidorna, susar nerför skidbacken och flyger genom luften för att göra en perfekt landning. Du kan lätt blanda och kombinera de byggbara modulerna för att anpassa skidstugan – byt fönstret och dörren eller skapa en dubbel skidbacke – valet är ditt! Du kan också bygga om setet till en häftig bobbana, komplett med bob och tv-kamera, eller till snömannens överraskning där en snöman härjar nära ett toalettbås!

Upplev aktiva äventyr med setet Modular – Vintersemester, med en mysig skidstuga med skidbacke på taket, slalomflaggor, balkong med eldstad, picknickbord utanför och en butik med detaljerad inredning, kassaapparat och serveringslucka där kunderna kan köpa skidutrustning och drycker. Du kan blanda och kombinera de byggbara modulerna och enkelt byta ut fönstret, dörren och andra modulsektioner för att anpassa skidstugan med modulsystemet från LEGO® Creator. Den här 3-i-1-byggleksaken kan byggas om till en bobbana med bob och kamera eller till snömannens överraskning, och innehåller 2 minifigurer som båda är klädda för äventyr i vinterlandskapet.


• Innehåller 2 minifigurer: en kvinna och en man som båda är klädda för äventyr i vinterlandskapet.
• Setet Modular – Vintersemester innehåller en mysig skidstuga med skidbacke på taket, slalomflaggor, balkong med eldstad och en butik med detaljerad inredning, kassaapparat och serveringslucka, plus ett picknickbord utanför.
• Med en autentisk färgskala i vitt, brunt och blått.
• Sätt på dig hjälmen och skidorna och susa nerför backen för att göra fantastiska hopp.
• Gå till skidstugan för att köpa utrustning eller en kopp varm choklad och koppla sedan av framför den varma brasan på takterrassen.
• Blanda och kombinera de byggbara modulerna för att bygga en dubbel skidbacke, och byt enkelt ut fönstret, dörren och andra modulsektioner för att anpassa skidstugan med modulsystemet från LEGO® Creator.
• Den här byggleksaken är lämplig för barn i åldern 7–12 år.
• Fortsätt äventyret med denna 3-i-1-modell. Bygg om till en bobbana med bob eller till snömannens överraskning där en snöman härjar nära ett toalettbås.
• Skidstugan är 15 cm hög, 21 cm bred och 18 cm djup.
• Bobbanan är 12 cm hög, 21 cm bred och 19 cm djup.
• Snömannens överraskning är 9 cm hög, 18 cm bred och 14 cm djup.

Det rekommenderade priset kommer från LEGO Sverige AB

Varumärke LEGO
Produkttyp LEGO-set
Huvudkategori Leksaker
Produktgrupp LEGO
Serie Creator
Varning Inte lämplig för barn under 3 år
Antal bitar/delar 374
FALSE
Passar ålder 7 - 12 år
Artikelnr. 31080
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten