-11% Scalextric, Cops N Robbers Quickbuild
Bild 1 av 5

Scalextric, Cops N Robbers Quickbuild

-11%
Ord. 1.069 kr Nu 949 kr
Slut i lager

Bankrånaren har kommit över guldet och flyr i hög fart i sin supersnabba sportbil! Polisen är dock inte långt efter i denna fartfyllda jakt. Vem som vinner är upp till dig.

Detta set är från serien QuickBuild, vilket betyder att bilarna är gjorda av byggklossar av plast som passar mycket bra ihop med andra byggklossar från kända byggsystem (t.ex. LEGO och Mega Bloks). Detta medför inte enbart att bilarna blir oerhört tåliga utan de kan även falla sönder när de krockar eller flyger av vägen. Man kan även bygga om bilarna och komplettera med egna klossar.

Efter det slutar dock olikheterna med vanliga bilbanor från Scalextric. Bandelarna går att bygga ihop med andra banor och man komplettera denna med delar från andra banor och Track Packs (Gäller skala 1:32)

Två bilar ingår (Street X Bandit Car och Scapectric Police Department). Båda har lysande ljus och polisens sirener lyser.
Banan är strax kort om 4 meter lång och är försedd med breda kanter som bilarna glider på när de driftar genom kurvorna i hög fart.

Huvudkategori Leksaker
Varumärke Scalextric
Produktgrupp Bilbanor
Produkttyp Bilbanor
Artikelnr. 457132-C1323
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten