-27% Yipeeh, Barncykel med stödhjul - Rose 14" rosa
Bild 1 av 1

Yipeeh, Barncykel med stödhjul - Rose 14" rosa

-27%
Ord. 1.899 kr Nu 1.394 kr
Slut i lager

Här kommer en oerhört söt cykel som passar alla barn som älskar rosa! Bakom sadeln finns en cykelsits så att dockorna lätt kan hänga med ut på en cykeltur och i cykelkorgen kan barnet även ta med andra leksaker. Med avtagbara stödhjul så passar den här cykeln både för den helt nya cyklisten - och den som kan balansera på egen hand.

  • Sadelns höjd är justerbar mellan 47 - 52 cm.
  • Även styret är justerbart.
  • Utrustad med både hand- och fotbroms.
  • Till cykeln medföljer avtagbara stödhjul.
  • Passar ålder: 3-4.5 år (Tänk på att alla barn ser olika ut, även i samma ålder. Försök därmed att alltid utgå ifrån innerbensmåttet. Åldern skall endast ses som en rekommendation).

I vit och rosa så är den här cykeln oemotståndligt söt! Den är dekorerad med ros-dekaler lite här och var, bland annat på sadeln och cykelsitsen. På handtagen sitter  det tofsar i lila och rosa som gör det extra roligt att cykla runt med dem fladdrande i vinden. Cykelkorgen kommer i matchande rosa och lila färger och med dekorativa blommor på. Det rosa kedjeskyddet är helt stängt för att skydda små fingrar mot skada. Breda hjul hjälper ditt barn att balansera, men ser också till att cykeln rullar aningen saktare. Då cykeln både har hand- och fotbroms så är det lätt för ditt barn att själv sakta ner ifall de tycker att det går för fort.

Huvudkategori Sport & Utelek
Varumärke Yipeeh
Produktgrupp Sparkcyklar & åkfordon
Produkttyp Cyklar
Varning Använd lämplig skyddsutrustning
Hjul Lufthjul
Produktvikt (kg) 10
Hjulstorlek 14" (35,5 cm)
Färg Rosa
Passar ålder 3 år 6 mån - 5 år
Artikelnr. 81403
Andra köpte även

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten